Hør et utdrag fra lydboka:

Mummipappa på eventyr

0
Ingen stemmer til nå
129,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: NRK Radioteatret
Alder: Fra 4 år
Kategori: Hørespill
Sjanger: Barn
Produsert av:NRK
Målform:Bokmål
Original tittel:Muminpappans bravader
Serier:Barnetimen for de minste
Spilletid:2:26:00
Først utgitt:12.02.2004
ISBN CD:9788242114426

Alle kjenner Mummitrollet, men ikke alle kjenner Mummitrollets pappa eller vet at han som liten bodde på hemulenes hjem for foreldreløse mummibarn. Nå kan du bli kjent med han i dette hørespillet, som passer godt for småbarn rundt fire år.

Mummitrollets pappa ville bli berømt, og siden han også var lei av å hilse med halen i 45 graders vinkel, bestemte han seg for å rømme. På veien møter han Fredriksen som finner opp alt som ennå ikke er funnet opp, Fjomsedyret, som bor i en kaffeboks og samler på knapper, og Jokseren, som elsker alt som er forbudt. Det blir en hendelsesrik flukt.

Tove Jansson (1915-2001) var uten tvil Finlands mest kjente forfatter. Hun var nok mest kjent for sine bøker om mummitrollene, som er oversatt til 34 språk og som er blitt lest av millioner av mennesker. I tillegg skrev hun bøker for voksne, hun var maler og billedkunstner, tegneserietegner og illustratør.

I rollene: Arne Bang-Hansen, Hege Schøyen, Brit E. Haagensli, Erik Lie, Hilde Sophie Plau, Kalle Øby, Annika With, Per Jansen, Trond Brænne, Kirsti Grundvig m.fl.