Hør et utdrag fra lydboka:

Glassbarna

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
129,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Bodil Vidnes-Kopperud
Oversetter: Elisabeth Bjørnson
Alder: Fra 8 år
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Barn
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Glasbarnen
Spilletid:3:35:41
Først utgitt:12.03.2014
ISBN Lydfil:9788242160812
ISBN CD:9788242157720

En skikkelig grøsser for barn rundt 8 år! «Glassbarna» er en prisbelønt og bestselgende barnebok av en av Sveriges beste krimforfattere.

12 år gamle Billie og moren flytter inn i et gammelt hus. De skal fortsette livet etter at faren døde. Men det er noe rart med huset. Alle de gamle møblene deres er der fremdeles, og huset har en uhyggelig stemning. Det blir ikke bedre når taklampen plutselig svinger fram og tilbake, det er avtrykk av en barnehånd i støvet på en bordplate, kakking på soveromsvinduet ved midnatt, ting blir flyttet på, og det dukker opp lapper med advarsler.

Moren til Billie avviser det hele som innbilning, og Billie søker derfor hjelp hos vennene Aladdin og Simona. De tror alle tre at det spøker, og de prøver finne ut hva eller hvem det kan være. Jo mer Billie får vite om husets mørke historie, jo sikrere blir hun på at de må komme seg bort. Så fort som mulig. Før det er for sent ...

«Grøssende god lydbok! En virkelig god og spennende historie, full av mystikk og uhygge. Bodil Vidnes-Kopperuds stemme gir lydboken liv og gjør mystikken og uhyggen levende for lytteren.»
Linn Helland Steier, Norli Hvaltorget i Sandefjord

Hør alle lydbøkene i den spennende serien:
- Glassbarna
- Sølvgutten
- Steinengler

Kommentarer

Denne gav sterke assosiasjoner til hørespillene på barndommens "Lørdagsbarnetime"! Nå er jo ikke dette hørespill, men opplesing, men Bodil Vidnes-Kopperud leser akkurat dramatisk nok til at man får den rette følelsen. Jeg vil tru at barn som er i rett aldersgruppe vil like denne kjempegodt, og i tillegg til spenningshistorien omhandler den også viktige temaer som å flytte til et helt nytt sted, vennskap, tillit og å miste en forelder.
4

Lydbøker med Bodil Vidnes-Kopperud

  
  

Fra

179,-157,-
Kjøp