Hør et utdrag fra lydboka:

Dreamteam 7 + 8 + 9

4.5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.5 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Erik Solbakken
Oversetter: Christina Revold
Alder: Fra 10 år
Kategori: Romaner og fortellinger
Sjanger: Barn
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Ven eller fjende + Blod, svede og tårer + Rigtige
Serier:Dreamteam
Spilletid:4:23:15
Først utgitt:25.01.2011
ISBN Lydfil:9788242142429

De tre siste bøkene i den spenningsfylte fotballserien Dreamteam. Erik Solbakken fra NRK Super – selv tidligere fotballgutt og over gjennomsnittet fotballinteressert – leser bøkene med stor innlevelse og energi!

Dreamteam 7. Venn eller fiende: P og vennene fra Dreamteam er i Madrid for å spille innendørsturnering. Og det går så det suser! Nick viser nok en gang hvor god keeper han er. Men han er ikke den eneste på laget med talent. En talentspeider har meldt sin ankomst, og når man ikke vet hvem han er interessert i, kan jo hver og en bli fristet til å kjøre et sololøp ...

Dreamteam 8. Fotball, svette og tårer: P takker for seg på Dreamteam for å prøve lykken i Atletico Madrid. Men det er ikke så lett å stå på egne ben. Spesielt ikke når de blir sparket vekk under en.

Dreamteam 9. Venner for alltid: Sommerferien nærmer seg for Dreamteam-guttene, og alle bortsett fra Nick og Manolo skal reise bort. Da får P en genial idé: Kanskje han kan ta med de to vennene hjem på ferie i Danmark? Men på Ps gamle fotballag er det kommet en ny spiller, og han liker ikke konkurranse ...

Fotballserien "Dreamteam" passer for barn som går i 5.-7. klasse. Lydbokforlaget gir ut de tre siste bøkene i serien samlet - det vil si 3 papirbøker i én lydbok!

Kommentarer

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5