Hør et utdrag fra lydboka:

En himmel full av skyer

0
Ingen stemmer til nå
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Jon Arne Arnseth
Alder: Fra 10 år
Kategori: Romaner og fortellinger
Sjanger: Barn
Produsert av:Gyldendal
Målform:Bokmål
Spilletid:4:15:03
Først utgitt:27.08.2018
ISBN Lydfil:9788242168825
ISBN CD:9788242174895

Henrik er 11 år og svært opptatt av miljø og klima. Han har kreft.

I første kapittel får han vite at kreften har spredd seg, at det ikke finnes behandling videre og at han har rundt ett år igjen å leve. Da bestemmer han seg for at han skal bruke den siste tiden på å redde verda. Han slutter på skolen og legger en plan for hvordan han skal få mer oppmerksomhet og engasjement rundt miljøsaken. Med autografblokken i hånda, møter han statsministeren utenfor statsministerboligen. Planen er å få statsministeren på egen hånd, og true henne slik at hun må høre på det Henrik har å si.
Med statsministerens datter med på laget, gjør Henrik mange stunts for miljøsaken, men dessverre får miljøsaken ikke nok fokus. Da setter Henrik og Sofie i gang en underskriftskampanje kun for barn og ungdom.

Fartsfylt, humoristisk og morsomt om driftige Henrik som setter alt inn på å på fokus på om miljøsaken.Nominert til ARK barnebokpris 2018 – en litterær pris som deles ut til årets beste barnebok.

«Arne Svingen fornyer seg - igjen. (…) Leseren vil sitte igjen med en god følelse av en spennende historie. I tillegg kan boken gi barna en større forståelse av hvordan politikk og medier fungerer i Norge. En himmel full av skyer anbefales med glede.»
Morten Olsen Haugen, Aftenposten

«Denne barneboka er svært humoristisk, varm og sjarmerende. Dette er Arne Svingen på sitt aller beste. Vittige dialoger, komiske scener, men like fullt troverdig, og med så viktig og aktuelt tema.»
pervoluto.blogspot.com

Lydbøker av Arne Svingen

  
  

Fra

229,-200,-
Kjøp

Lydbøker med Jon Arne Arnseth