Hør et utdrag fra lydboka:

Skyggegutten

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Christoffer Staib
Oversetter: Bjørn Alex Herrman
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Skuggpojken
Spilletid:9:12:20
Først utgitt:25.08.2014
ISBN Lydfil:9788242161550
ISBN CD:9788242159038

En av Sveriges mest solgte kriminalromaner kommer endelig på norsk! «Skyggegutten» er en reise inn i menneskets dypeste mørke, der fedrenes synder får konsekvenser for kommende generasjoner.

Stockholm sommeren 1970. Jan Klingberg er på vei hjem fra en barnebursdag med sine to små sønner. Kristoffer, som er syv år, forsvinner på T-banestasjonen. Det siste faren ser av sin sønn, er en kvinne som tar ham i hånden og går derifra.

Over førti år senere forsvinner Kristoffers bror Joel sporløst. Forsvinningen er et mysterium. Joels kone henvender seg til Danny Katz for hjelp. Hun har aldri møtt ham før, men hennes mann hadde snakket varmt om ham siden de ble venner i militæret. Katz finner forespørselen merkelig, men går motvillig med på å hjelpe. Han skjønner raskt at det finnes mange hemmeligheter i den mektige Klingberg-familien.

«Skyggegutten» er Carl-Johan Vallgrens første bok i en serie med noir-krim med Danny Katz i hovedrollen.

Terningkast 5: «La det være sagt med én gang: Dette lover godt. Svært godt … All grunn til å rydde plass for 'Skyggegutten' blant årets krimfavoritter … Spenning i overflod.»
Sindre Hovdenakk, VG

«Carl Johan Vallgren er en av mine absolutte favoritter i svensk samtidslitteratur. Nå gjør han som flere av mange kolleger og går til krimsjangeren. Lykkeligvis. For dette er godt.»
Cathrine Krøger, Dagbladet

«...overlegent og elegant»
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

«Velskrevet, suggererende, smart, skremmende.»
Ola Hegdal, Dagens Næringsliv

Hør den andre lydboken om Danny Katz:
- Svin

Kommentarer

Ikke visste jeg at Carl-Johan Vallgren kunne skrive krim. Men det kan han ABSOLUTT. Dette er en medrivende lydbok på sitt aller beste, og Christoffer Staib leser kjempebra.
5

Lydbøker av Carl-Johan Vallgren

  

Lydbøker med Christoffer Staib