Hør et utdrag fra lydboka:

Mormor danset i regnet

4.333335
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.3 (6 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Anna Bache-Wiig
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:7:20:10
Først utgitt:30.09.2015
ISBN Lydfil:9788242162380
ISBN CD:9788242170705

«Mormor danset i regnet» er en roman om tre generasjoner kvinner og en familiehemmelighet.

På jakt etter mormorens hemmelighet reiser Juni til Demmin, en liten by i det som ble den russiske sonen da Tyskland kapitulerte i 1945. Konfrontert med en brutal og ukjent krigshistorie, er hun plutselig usikker på om hun er villig til å betale prisen for å få vite hvem hun er.

Nominert til Bokhandlerprisen 2015!

Trude Teige har blitt inspirert av en ukjent krigshistorie, og skapt en fengende historisk roman som viser en ny side ved hennes forfatterskap.

Kommentarer

En nydelig bok og en sterk historie skrevet på en troverdig måte. Takk nok en gang til Trude Teige. Du har en fantastisk evne til å bruke ord som får leseren/lytteren til å bare nyte historiene dine. Har lest alle dine bøker og allerede nå gleder jeg meg til din neste bok
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Har hørt på min første lydbok. Ble nesten lei meg da det siste kapittel kom. En nydelig skrevet bok, rørende historie. Fikk frem både smil,latter og sorg hos meg..
5

En vakker kjærlighetshistorie i all sin tristesse - og "tyskertøsene", ble de rettferdig behandlet? Trude Teige setter søkelyset på dette i denne romanen En god historie, engasjerende fortalt og godt underbygd med fakta-kunnskaper. Dessuten tar den opp en urett som ble begått mot en gruppe norske kvinner - en unnskyldning overfor disse kom nok litt for sent - de fleste var døde da det ble bestemt at de kunne få tilbake sine norske pass. Romanen er interessant og lærerik - den anbefales. Mer om denne i Reading Randi: http://reading-randi.blogspot.no/2017/10/tanker-om-bok-trude-teige-mormor-danset.html
4

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4