Hør et utdrag fra lydboka:

Badboy

4.18182
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.2 (11 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Stig Henrik Hoff
Kategori: Biografier og memoarer
Sjanger: Fakta og dokumentar
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:7:41:01
Først utgitt:19.10.2015
ISBN Lydfil:9788242162793
ISBN CD:9788242171382

En rystende fortelling fra en rå og brutal virkelighet som langt overgår krimromanenes miljøbeskrivelser.

En av Norges mest fryktede torpedoer forteller fra innsiden av et tungt kriminelt miljø.

Trond Einar Frednes ble i politikretser ansett som en av Norges farligste menn. Han startet sin kriminelle løpebane tidlig på 90-tallet samtidig med at Jørn Lier Horst begynte som ung politimann. De to har fulgt hverandre gjennom mange år – på hver sin side av loven. Frednes kontaktet Horst. Han hadde bestemt seg for å fortelle hele sin historie – ærlig og usminket.

I boka tas leseren med på innsiden av landets tyngste kriminelle miljøer. Frednes forteller om møter med pakistanske gjenger, grove ran, brutale overfall, trusler, halliker og horer, fester, stoff og ville biljakter med politiet på hjul.

Gjennom store deler av livet har han levd av å spre frykt og smerte. I selvransakelsens lys leter han nå etter svar: Hvor gikk det galt? Hvordan ble han en BADBOY? Hvorfor var det så vanskelig å velge kjærligheten da den ønsket å komme ham i møte? Og hva kan andre lære av hans historie?

Kommentarer

Dårlig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
2

Boka er spennende med intense situasjoner. Samspillet mellom forfatterene setter stemningen. Storyen er ærlig og legger ikke noe som helst imellom. Utrolig fascinerende at denne verdenen eksisterer i det skjulte. Wow!!
5

Ikke den tradisjonelle krimboka, men spennende lesing. Leser alt av Jørn med glede, dette var intet unntak.
4

Skuffende
2

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Dette var en bok jeg egentlig ikke ville lese/lytte - men jeg ville lære. Så derfor var likevel motivasjonen for bokvalget positiv. Man kan ikke bare lukke øynene for virkeligheten - vi bør vite hvordan det er.....for å prøve å forstå, ikke akseptere, men få innsikt. Og kanskje boken kan ha sin misjon i at den virker avskrekkende og preventivt på unge som er i "faresonen" - det er i hvert fall å håpe, det verste ville jo være om denne beretningen virker "forlokkende"…… Ikke noe ”feel-good-reading” – men jeg anbefaler boken som ”samfunnsfaglig” nyttig. God innlesing av Stig Henrik Hoff - en stemme som passet til innholdet. Mer om denne i Reading Randi http://reading-randi.blogspot.no/2015/12/tanker-om-bok-jrn-lier-horst-og.html
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Lydbøker med Stig Henrik Hoff