Hør et utdrag fra lydboka:

Kvinnen i lugar 10

2.75
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 2.8 (4 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Karin Okkenhaug Seim
Oversetter: Hilde Stubhaug
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:The woman in cabin 10
Spilletid:10:00:05
Først utgitt:07.04.2017
ISBN Lydfil:9788242165008
ISBN CD:9788242173317

«Kvinnen i lugar 10» er en intens og klaustrofobisk krim, som ikke slipper taket i deg før siste side er lest.

Reisejournalist Lo Blacklock får drømmeoppdraget. Hun skal være med på et luksuscruise til de norske fjordene og skrive om det i reisemagasinet hun arbeider for.

Men reisen får en bråvending da Lo våkner av et skrik midt på natten, og fra lugarvinduet sitt ser hun en person bli kastet over bord. Lo slår full alarm, men det viser seg at ingen er savnet, verken blant personalet eller gjestene. Hun blir usikker og forvirret; har hun drømt det hele? Eller er hun fanget på båten med en morder – og som eneste vitne til en forbrytelse?

Terningkast fem: «Likefullt så har Ruth Ware sin egen spennende stemme og et plott som gjør boka til en suggerende krim der hun på utmerket vis bygger opp historien på herlig vis.»
Gunn Magni Galaaen, Trønder-Avisa

«Britisk skrekk på norskekysten… Tilsatt passe doser skrekk og gru.»
Fredrik Wandrup, Dagbladet

«Ruth Ware vet jammen hvordan man skal skrive en pageturner … Full av fantastiske karakterer og tvister. Sjekk den ut!»
Reese Witherspoon

«"Kvinnen i lugar 10" av Ruth Ware er en atmosfærisk thriller som er like rik på spenning og vendepunkter som debutboken fra 2015, I en mørk, mørk skog... Tonen i romanen er mørk og klaustrofobisk idet Lo fortsetter å lete etter kvinnen, på tross av at noen prøver å stanse - og kanskje drepe henne.»
The Washington Post

«Fremkaller en mørk, desperat spenning som vil falle i smak hos de store fanskarene til Ware og Gillian Flynn. Dette er den perfekte sommerboka for deg som leter etter et mørkt alternativ til solskinnet.»
Booklist

«Et intrikat og spennende mysterium som blander vennskap, identitet og minner med et mulig mord... Henspiller subtilt på forfattere som Agatha Christie og Dorothy L. Sayers»
Metro

Kommentarer

Thrilleren er spennende fra første til siste side. Leseren begynner å lure på hovedpersonen, om det er henne det er noe i veien med, eller hva som egentlig skjer. Hun føler på seg at noen overvåker henne, ting forsvinner og dukker opp igjen, og stadig vekk er det noe uforutsett som oppstår. Er det henne eller er det noen som er ute etter henne? Jeg kan love deg at løsningen kommer som en overraskelse, i en fin og avklarende slutt som passet inn med resten av handlingen. https://tinesundal.blogspot.no/2017/04/kvinnen-i-lugar-10-av-ruth-ware-en.html
4

Dette var triste greier. Ei heller tynn historie, fortalt på en omstendelig og gjentagende måte. Styr unna...
1

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Dårlig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
2

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Lydbøker av Ruth Ware