Hør et utdrag fra lydboka:

Møt meg i paradis

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
149,-99,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Ivar Nergaard
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Serier:Thorkild Aske
Spilletid:8:38:54
Først utgitt:13.03.2018
ISBN Lydfil:9788242167699

Den tidligere avhørslederen Thorkild Aske blir overtalt til å bistå den kjente krimforfatteren Milla Lind med research til hennes nye bok. Linds forrige konsulent, også en tidligere politimann, ble drept mens de jobbet med Millas krimfortelling, som skal ta utgangspunkt i en sak fra virkeligheten der to unge jenter på mystisk vis har forsvunnet fra en barnevernsinstitusjon. Men ganske snart skjønner Aske at ingenting er slik han første trodde, verken med savnetsaken, med Milla Lind eller med drapet på mannen han tok over for.

«Møt meg i paradis» er andre bok om Thorkild Aske.

Terningkast 6: «Herlig mørk fornøyelse. Merk deg navnet Heine Bakkeid først som sist. Hans andre krim er fascinerende nordic noir av høy kvalitet. Antihelten Thorkild Aske frembringer flere av de samme følelsene vi får av Jo Nesbøs Harry Hole der han strever mot menneskelig forfall og fordervelse. Plot og karakterer fascinerer så sterkt at boken er vanskelig å legge bort.»
Elin Brend Bjørhei, VG

Terningkast 6: «… en kriminalroman som ypper seg mot de aller, aller beste. Heine Bakkeid har levert igjen, og jeg ser allerede frem til bok nummer tre.»
Kjell Rune Henriksen, Harstad Tidende

Terningkast 5: «Spennende, original krim med bra tempo (…) det er et driv over boka som er langt over de fleste andre krimromaner.»
Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen

Hør lydbøkene om Thorkild Aske:
- Jeg skal savne deg i morgen
- Møt meg i paradis
- Vi skal ikke våkne

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Dette er en spennende krim med et finurlig plott. Kanskje litt for mye "hei hvor det går", med makabre scener og høyt tempo, perfekt for lydbok! https://tinesundal.blogspot.no/2018/04/mt-meg-i-paradis-av-heine-bakkeid.html
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4