Hør et utdrag fra lydboka:

Vernon Subutex 2

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Fanny Vaager
Oversetter: Gøril Eldøen
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Vernon Subutex 2
Serier:Subutex-triologien
Spilletid:13:12:58
Først utgitt:03.05.2019
ISBN Lydfil:9788242180261

Den etterlengtede andreboka i den urbane legenden om Vernon Subutex.

I bind 2 av Vernon Subutex treffer vi den gamle platesjappeinnehaveren desorientert på en parkbenk i Paris. Laurent Dopalet, Hyena, Aïcha og Pamela Kant er først og fremst interessert i kassettene til Vernon, mens vennene han har bodd hos, leter etter ham, naget av dårlig samvittighet. De finner Vernon til slutt og tar hånd om ham, vasker ham og tilbyr ham tak over hodet. Men Vernon har fått smaken på dette nye livet, og velger å bli boende ute, i parken Buttes-Chaumont, sammen med uteliggervennene sine.

Dermed utvikler det seg et kollektiv rundt Vernon: et fellesskap der folk finner vennskap, drikke og musikk. Men ambisjonene, paranoiaen og drømmene skal krasje med virkeligheten og få store konsekvenser i dette andre bindet av Virginie Despentes' kritikerroste urbane legende.

Hør alle lydbøkene i serien:
- Vernon Subutex 1
- Vernon Subutex 2
- Vernon Subutex 3

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Vernon lever sitt liv utendørs, han tiltrekker seg mye folk og det blir litt av en gjeng etterhvert som tar litt andre valg en folk flest. Les mer:https://kleppanrova.blogspot.com/2019/09/subutex-vernon-nr-2-av-virginie.html
4

Lydbøker med Fanny Vaager