Hør et utdrag fra lydboka:

Forføreren

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (2 stemmer)
169,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Gisken Armand
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:19:46:34
Først utgitt:15.06.2005
ISBN Lydfil:9788242132130

Første bok om Jonas Wergeland.

I «Forføreren» møter vi den karismatiske Jonas Wergeland, som har oppnådd stjernestatus med fjernsynsserien ”Å tenke stort”. Han kommer hjem fra en utenlandsreise og finner sin kone død på gulvet i stuen. Med dette som utgangspunkt utfoldes heltens oppsiktsvekkende livshistorie gjennom en strøm av dramatiske fortellinger. Forføreren er en lettlest, spennende og erotisk bok – en stor samling gode fortellinger. Romanen er den første av tre bøker om Jonas Wergeland. De to andre er Erobreren (1996) og Oppdageren (1999). For Oppdageren fikk Jan Kjærstad Nordisk Råds Litteraturpris i 2001.

Jan Kjærstad er regnet som en av Nordens fremste forfattere, først og fremst på grunn av sine nyskapende romaner. Man vil ikke komme utenom trilogien om Jonas Wergeland når man skal snakke om norsk og nordisk litteratur på 1990-tallet. Jan Kjærstad har høstet stor applaus for disse bøkene også langt utenfor Norges grenser.

Hør lydbøkene om Jonas Wergeland:
- Forføreren
- Erobreren
- Oppdageren

Kommentarer

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

En roman med det lille ekstra, gleder meg til fortsettelsen! https://tinesundal.blogspot.com/2020/01/forfreren-av-jan-kjrstad.html
4

Lydbøker av Jan Kjærstad

  

Fra

149,-130,-
Kjøp