Hør et utdrag fra lydboka:

Strålende unge døde

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
229,-200,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Bodil Vidnes-Kopperud
Oversetter: Halvor Kristiansen
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Bright Young Dead
Serier:Mitford-mordene
Spilletid:10:17:44
Først utgitt:06.03.2020
ISBN Lydfil:9788242184122

Andre bok i serien om Mitford-søstrene.

Mitford-søstrene dras inn i kretsen rundt Londons Bright Young Things - de unge, blaserte og festglade menneskene som avisene elsker å skrive skandalehistorier om. Da Pamela Mitford fyller atten, bestemmer de seg for å arrangere skattejakt, men det ender tragisk idet den karismatiske, men ikke spesielt sympatiske Adrian Curtis faller i døden fra et kirketårn.
Politiet konkluderer raskt med at det er tjenestejenta Dulcie som står bak drapet. Hun har sine egne grunner til å hate Adrian Curtis. Men Louisa Cannon, som er Mitford-jentenes selskapsdame og selv tidligere kriminell, er sikker på at Dulcie er uskyldig, og at den virkelige morderen finnes like i nærheten.
Serien "Mitford-mordene" er basert på virkelige, uløste forbrytelser, og på livene til de glamorøse, berømte og beryktede Mitford-søstrene. Det er planlagt seks bøker i serien.

Kommentarer

Andre bok i serien, jeg gleder meg til fortsettelsen! Les gjerne mer her: https://tinesundal.blogspot.com/2020/03/stralende-unge-dde-av-jessica-fellowes.html
4