Hør et utdrag fra lydboka:

Udyr

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Martin Lange
Kategori: Romaner og fortellinger
Sjanger: Ungdom
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:7:54:47
Først utgitt:19.09.2019
ISBN Lydfil:9788242182906

Et fantastisk veddemål.

Amund er skolelei og føler seg som en taper. En fredag i juni sender læreren ham til en avsides gård for å se om en praksisplass kan være noe for ham. Amund tviler. Bonden stikker av med en gang han kommer og dyr er ikke Amunds sterkeste side. Heldigvis dukker også Ida opp på den slitne gården. Hun er skolens peneste, og hun har peiling på dyr.

Men dyrene på Bru gård viser seg å være alt annet enn vanlige husdyr, og det er flere som brått viser interesse for dem. Før helgen er over må Amund og Ida beskytte de utrolige dyrene mot en fanatisk pastor, en menighet med våpen og en nobelprishungrig forsker.

«Udyr» er en fantastisk og fargerik fortelling om hva som skjer når to helt vanlige ungdommer blir hovedpersoner i et veddemål mellom de høyst levende norrøne gudene Odin og Loke.

Kommentarer

Denne boka om skoletrøtte Amund og hans håpløse foreldre endrer. Amund blir satt til å passe dyr, men for noen dyr! Her er vi inne i norrøn mytelogi og farlige forskere er ute etter viktig arvestoff og religiøse folk vil drepe dyra, for et eventyr! Les min omtale: https://kleppanrova.blogspot.com/2020/04/udyr-av-kristine-tofte.html
5

Lydbøker med Martin Lange