Hør et utdrag fra lydboka:

Klangen av frihet

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (2 stemmer)
289,-253,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Toril Brekke
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Serier:Agathe
Spilletid:6:59:27
Først utgitt:30.04.2020
ISBN Lydfil:9788242183767

Tredje og siste bok om oppvekst i Oslo på 1960-tallet. Agathe får endelig svar på hvem faren er, et svar hun ikke vil ha.

Trilogien om Agathe og den vakre pianistmora er et verk om å vokse opp i Oslo på 1960-tallet, om overgrep og om utfordringene ved å bli voksen.

I den første boka, "Alle elsket moren din", svikter moren Agathe - for til slutt å forlate henne og familien helt. I "Kobrahjerte" opplever vi hvordan Agathe streber etter voksenlivet for å forstå hva det vil si å være kvinne, og for å forstå hvorfor mora er som hun er.

I "Klangen av frihet" får vi svarene. Agathe er blitt atten år og tar det siste skoleåret på det nystartede Forsøksgymnaset i Oslo. Det er slutten av 1960-tallet, en ny tid er i emning, Vietnamkrigen får ungdom til å engasjere seg, feminismen gjør seg gjeldende. Agathe forsøker å være fri, politisk aktiv og lykkelig, men innhentes igjen av det spørsmålet som alltid har ridd henne, hvem er far?

Kommentarer

I bok tre om Agathe får vi vite hvordan hun klarer gymnaset og får vite hvem faren er. Les gjerne min omtale: https://kleppanrova.blogspot.com/2020/05/klangen-av-frihet-toril-brekke.html
5

Denne boken, og de to før, må du få med deg. Stødig lest av forfatteren selv, gripende til tusen. https://tinesundal.blogspot.com/2020/05/klangen-av-frihet-av-toril-brekke.html
5