Hør et utdrag fra lydboka:

Kongeriket

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (1 stemme)
299,-262,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Thorbjørn Harr
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:Aschehoug
Målform:Bokmål
Spilletid:17:33:49
Først utgitt:28.08.2020
ISBN Lydfil:9788203365270

En mørk og mektig spenningsroman fra bygde-Norge!

I en liten norsk bygd lever bilmekanikeren Roy et relativt fredelig og enkelt liv da lillebroren Carl vender hjem etter mange år i utlandet. Med Carl, hans nye kone Shannon og planene om et høyfjellshotell som kan skape nytt liv i den lille bygda, begynner mørke hemmeligheter fra guttenes barndom igjen å piple fram. Da de var små, forsvarte Roy broren mot mobbere og mørke rykter, men lojaliteten mellom brødrene settes på prøve når grådighet og svik kommer i veien for Carls planer. Når bygdas lensmann på nytt begynner å stille spørsmål ved det tragiske dødsfallet til guttenes foreldre, må Roy ta stilling til hvor langt han er villig til å gå for å beskytte broren. Og hvordan skal egentlig Roy forholde seg til at Shannon fanger hans oppmerksomhet?

"Kongeriket" er en mørk og mektig spenningsroman fra bygde-Norge - om ambisjoner, lojalitet og kjærlighet. Ikke minst er det en roman om hemmeligheter som truer med å kutte båndene mellom to brødre.

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

En bok som er veldig godt lest av Torbjørn Harr, den har så mange merkelige og gode fortellinger i seg som forteller om ulike situasjoner i livet. Den handler om brødreskap, svik, drap og spennende, alt en god fortelling har. les mer: https://kleppanrova.blogspot.com/2020/10/kongeriket-av-jo-nesb.html
5

Lydbøker av Jo Nesbø

  

Fra

169,-
Kjøp
  

Fra

169,-
Kjøp
  
  

Fra

169,-
Kjøp

Lydbøker med Thorbjørn Harr