Kjøpsbetingelser

>> Se også kundeservice for svar på de mest vanlige spørsmålene

Rettigheter og plikter ved kjøp av lydbøker på CD:

CD-ene i Lydbokforlagets lydbøker er ikke kopibeskyttet, og du har lov til å ta kopier, legge lydboka over på din MP3 spiller etc, men kun til privat bruk. All annen kopiering er forbudt. Utleie, offentlig framføring og kringkasting kan kun skje i henhold til lov og skriftlig avtale med utgiver.

Rettigheter og plikter ved kjøp av Lydfiler (MP3-lydbøker):

Lydfilene er ikke kopibeskyttet. Grunnen er at man skal kunne bruke lydfilene på Ipod og alle typer MP3-spillere og dessuten laste den ned til datamaskinen. Man har lov til å ta kopier, legge lydboka over på egen MP3 spiller etc., men bare til privat bruk. All annen kopiering og spredning av filene er forbudt. Utleie, offentlig framføring og kringkasting kan kun skje i henhold til lov og etter skriftlig avtale med utgiver.

OBS! Lydfilene vil bli vannmerket! Ved nedlasting stemples lydfilene i MP3-lydboka med et digitalt vannmerke. Digital vannmerking brukes for å verne opphavsrettslig beskyttet materiale mot ulovlig bruk. Vannmerket viser at lydfilene som man har lastet ned tilhører den som har kjøpt produktet. Dersom disse filene blir distribuert på ulovlig måte kan de spores tilbake til kjøper og man kan bli gjort ansvarlig for dette. Det er kjøpers ansvar at MP3-lydboka ikke benyttes annet enn privat. Vannmerket består av ikke hørbar informasjon i lydfilene. Det påvirker ikke filformatet og kompliserer ikke nedlasting eller bruk av MP3-lydbøkene.

Kjøp av lydfiler kan bare betales med kredittkort eller Vipps. Kjøp av lydfiler er portofritt, og prisen på filene er i tillegg en del lavere enn på CD-lydbøker.

Ved kjøp av alle andre produkter kan du velge om du vil betale med faktura vedlagt i pakken eller med kredittkort.

For betaling med faktura er betalingsbetingelsene for våre privatkunder 15 dager fra fakturadato. For øvrige kunder gjelder avtalte betalingsbetingelser.

Fraktkostnad ved kjøp av kun en vare (CD) er 45,-. Fri frakt ved kjøp av to eller flere titler.

Frakt- og eksp.gebyr utenlands faktureres med kr 75,- Leveringstid for Norge er ca 3-10 dager etter bestilling.

Ved kjøp av lydfiler er "leveringen" opp til kunden i og med at man selv laster ned lydboka.

Bestilling fra utlandet skjer på vanlig måte, men ved betaling kan kun skje med kort; Mastercard eller Visakort.

Angrefrist: CD-er kan returneres innen 14 dager hvis forseglingen ikke er brutt. Du må selv betale returporto hvis du angrer på din bestilling. Ved kjøp av lydfiler kan kjøpet heves hvis du ikke har lastet ned filene. Det betyr at filene kan pakkes og klargjøres for nedlasting, men idet nedlastingen startes er filene å betrakte som åpnet og angrefristen oppheves.

Hvis du ønsker å bestille direkte per e-post kan du sende bestillingen til: kontakt@lydbokforlaget.no

Lydbokforlaget tar forbehold om trykkfeil/at priser på nettsiden kan inneholde feil grunnet tekniske årsaker.

Forøvrig vises til Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven)