Hør et utdrag fra lydboka:

Kunsten å oppdra en verdensmester

0
Ingen stemmer til nå
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Bjørn Fougner
Kategori: Biografier og memoarer
Sjanger: Fakta og dokumentar
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:5:24:34
Først utgitt:06.12.2018
ISBN Lydfil:9788242180155

«Kunsten å oppdra en verdensmester» er en bok som tar oss med på innsiden av galskapen og genialiteten i Team Ingebrigtsen.

Gjert Ingebrigtsen er mannen mot strømmen, pappaen som nektet sønnene å ha kjærester, mannen som måler melkesyre hvert tiende minutt og laminerer treningskjema så det ikke kan tukles med. Boken gir oss et åpenhjertig innblikk i de store tankene og de små detaljene som kjennetegner Gjerts metode og som har fostret tre brødre i den ypperste verdenseliten.

Vi får ta del i Gjerts oppvekst som barnearbeider, alene med mora og søstrene, uten en far, og om livet i trange kår da han selv ble pappa. Det er en fortelling om den enorme kontrasten fra hans tøffe barndom overlatt til seg selv og til et voksenliv der han reiser seg og egenhendig skaper norsk friidretts største suksesshistorie.
Her er mye gull og heder, men Gjert forteller også om medaljenes såre bakside. Forholdet til sønnene er hardt prøvet av farens tøffe regime. Mål og resultater binder dem sammen i dag, men vil det være verdt det i det lange løp?

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5