Hør et utdrag fra lydboka:

Min historie

4.5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.5 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Finn Schau
Kategori: Biografier og memoarer
Sjanger: Fakta og dokumentar
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:20:03:23
Først utgitt:24.10.2016
ISBN Lydfil:9788242164247
ISBN CD:9788242172723

Sterk og ærlig selvbiografi fra Jens Stoltenberg.  

En marsdag i 2000 blir Jens Stoltenberg Norges yngste statsminister gjennom tidene. Den forsiktige gutten som lærte å lese som fjerdeklassing, er blitt landets mektigste mann, til tross for at han tidlig bestemte seg for ikke å bli politiker. I nærmere ti år styrer Stoltenberg nasjonen gjennom avgjørende hendelser i vår moderne historie.

Vi følger Stoltenbergs vei til topps i politikken – fra ungdomstid da festene kom tett, til fortrolige samtaler med Vladimir Putin og Barack Obama. Vi blir med bak kulissene og møter menneskene som former politikken. Maktkamp i Arbeiderpartiet, dannelsen av den rødgrønne regjeringen og 22. juli 2011 vies sentral plass, og Stoltenberg forteller åpenhjertig hvordan det er å styre et land.

Her er politisk strid og hardt arbeid, men også varme og latter. Stoltenberg har et skarpt blikk for det komiske i en hektisk statsministerhverdag og legger ikke skjul på egne tabber. Vi møter familien i glede og sorg, og Jens tar et gripende farvel med lillesøster Nini.

«Min historie» er ikke bare Stoltenbergs egen, den er et stykke norgeshistorie.

Terningkast 5: «Jens Stoltenbergs velskrevne selvbiografi virker oppriktig – og balanserer fint mellom det personlige og det politiske.»
Sten Inge Jørgensen, VG

Terningkast 5: «Den velskrevne boka understreker hans rolle som foregangsmann og bremsekloss.»
Aage Borchgrevink, Dagbladet

Kommentarer

Her er anmeldelsen til jeg, Boktimmy! Gjerne les bokbloggen min http://m.boktimmy.blogg.no/1477523833_bli_bedre_kjent_med_j.html
4

Her er anmeldelsen til jeg, Boktimmy! Gjerne les bokbloggen min http://m.boktimmy.blogg.no/1477523833_bli_bedre_kjent_med_j.html
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5