Hør et utdrag fra lydboka:

Nini

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (2 stemmer)
299,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Lars Lillo-Stenberg
Kategori: Biografier og memoarer
Sjanger: Fakta og dokumentar
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:13:00:19
Først utgitt:13.06.2018
ISBN Lydfil:9788242168443

Nini Stoltenberg var vakker, vittig og hadde en unik utstråling. Faren Thorvald var mangeårig statsråd, moren Karin toppbyråkrat. Broren Jens ble statsminister, søsteren Camilla ble lege og direktør.

Selv ble Nini heroinavhengig og døde i 2014, bare 51 år. Hva skjedde med henne? Hvem var hun egentlig? Dette er spørsmål Lars Lillo-Stenberg utforsker i denne boken.

Lars og Nini var venner i ungdomstiden, og vennskapet danner utgangspunktet for fortellingen om Nini. I boken møter vi miljøene de vanket i, holdningene som preget dem og menneskene som sto henne nærmest. Thorvald, Jens og Camilla bidrar gjennom flere dybdeintervjuer, det samme gjør mange av Ninis beste venner. Ikke minst viser Lars Lillo-Stenberg hvordan hans eget liv er viklet inn i Ninis historie, men at deres skjebner fikk vidt ulike utfall.

«Nini» er en nær, varm og rørende fortelling der forfatteren med sitt nysgjerrige blikk gir leseren anledning til å se det hele mer innenfra.

«Boka er god. Den handler om et usedvanlig menneske, som var ytterst til stede i verden»
Fredrik Wandrup, Dagbladet

«En nydelig bok som jeg anbefaler alle å lese»
Marte Stokstad, NRK Nitimen

«Nini er tett knyttet til sin samtids 80- og 90-tall, bildene av tiden er mange og gode. Den svarer ikke på det umulige spørsmålet: Hva gikk galt? Det er også en styrke.»
Leif Ekle, NRK

«De sterkeste passasjene er samtalene med søsteren Camilla, broren Jens og faren Thorvald som ærlig går tilbake i tid og tenker og summer rundt hva var det som skjedde?»
Guri Hjeltnes, VG

Kommentarer

Denne boka likte jeg veldig godt, den er nydelig og ikke liniært skrevet bok, men vi hører både om Nini, Lars, familien, vennen og tiden de hadde sammen. Les mer her: https://kleppanrova.blogspot.com/2018/06/lillo-stenberg-lars-nini.html
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5