Hør et utdrag fra lydboka:

Hjernen er stjernen

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (3 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Cathrin Gram
Kategori: Helse, psykologi og selvutvikling
Sjanger: Fakta og dokumentar
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:5:17:15
Først utgitt:03.04.2017
ISBN Lydfil:9788242164797
ISBN CD:9788242173164

Kan du spise «hjernemat» for å huske bedre? Kan hjernen trenes opp? Kan du aktivisere deler av hjernen du ikke bruker? Kan du smile deg glad? «Hjernen er stjernen» innvier deg i alle hemmelighetene om ditt mest utrolige organ.

Hjernen din gjør deg til den du er. Den lærer, den forelsker seg og den tolker kompliserte mønstre. Men hjernen lokker deg også til å ta dårlige valg og den belønner avhengighet. Hvorfor gjør hjernen som den gjør? Det ligger store muligheter i å vite hvordan hjernen virker, og her gir lege og hjerneforsker Kaja Nordengen deg innsikten du trenger.

Med forord av May-Britt Moser, nobelprisvinner i medisin, og illustrasjoner av Guro Nordengen.

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

En humoristisk, informativ og godt skrevet bok som forfatteren selv leser på en leken og morsom måte. Den inneholder mye informasjon og mange morsomme refleksjoner. Les min omtale: https://kleppanrova.blogspot.no/2017/06/nordengen-kaja-hjernen-er-stjernen.html
5

Boka er interessant. Har imidlertid problemer med innledningen, da det ikke er noen tydelige pauser som markerer skifte i kapitler/tema o.l. Innledningen går veldig i ett.
2