Hør et utdrag fra lydboka:

200 år på 200 sider

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Frank Aarebrot
Kategori: Samfunn og historie
Sjanger: Fakta og dokumentar
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:4:13:59
Først utgitt:09.10.2014
ISBN Lydfil:9788242161703
ISBN CD:9788242159502

Norgeshistorien morsomt og effektivt fortalt av en av våre mest populære formidlere.

Frank Aarebrot fikk hundretusenvis av nordmenn til å benke seg foran NRK for å se på sitt 200 minutters lange foredrag om de siste 200 årene i Norge. Nå har han skrevet om foredraget til bokform, men beholdt den pedagogiske kloen og sprudlende formidlingen. Vi tas med fra grunnlovens tilblivelse på Eidsvold, via parlamentarismens feider, til verdenskriger, frem mot EF-strid, olje og vår egen tid. Her er hele den fantastiske utviklingen fra Norge var et fattig bonde- og fiskersamfunn, til at landet ble en rik og moderne demokratisk velferdsstat.

Dette er folkeopplysning og formidling av ypperste klasse!

«Denne historieboka blir årets julegave! /.../ Denne boka er ikke bare for dem som elsker historie. Den er også for dem som ikke tror at de er opptatt av historie, men som kommer til å bli mer interessert etter å ha lest boka. Det er noe med alle linjene Aarebrot trekker opp, og hvor hovedessensen bør være kjent for de aller fleste, men hvor måten å betrakte det hele på må kunne sies å være både nytt og originalt.»
Omtale fra Rose-Maries litteratur- og filmblogg. Les hele omtalen her!

Kommentarer

Man kan ikke annet enn å la seg fange av forfatterens (alias oppleserens) entusiasme! Med humor og faglig dyktighet fører han lytteren kjapt gjennom norgeshistorien, kjente fakta og kuriøse opplysninger i skjønn forening. En av årets mest fornøyelige lydbøker!
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5