Hør et utdrag fra lydboka:

Mine gleders by

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Richard Herrmann
Kategori: Samfunn og historie
Sjanger: Fakta og dokumentar
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:10:37:00
Først utgitt:28.02.2002
ISBN Lydfil:9788242127808

Bli kjent med London fra innsiden!

Med sin fremragende og uhøytidelige form er Richard Herrmann den rette til å fortelle Londons historie - fra de første romerne i Londinium til vår tids storby med gamle slott, stygge kontorbygninger og et myldrende folkeslag. I dagens London er kontrastene og motsetningene uten ende. Det er Shakespeare og rock, kongelige seremonier og striptease, to-etasjes busser og gatemusikanter, burgerbarer, sarkofager i Westminister Abbey og loppemarkedet i Petticoat Lane. Bak det hele ligger 2000 års historie - og en by som Themsen stadig gjennomstrømmer. Det er denne historien Richard Herrmann forteller, slik at det blir en fest å følge ham gjennom "the streets of London".

Richard Herrmann var i mange år NRKs London-korrespondent, og mange har gode minner fra hans kåserier fra London. Den lett gjenkjennelige stemmen kunne fortelle om de mest hverdagslige ting fra London og få hele Norges befolkning til å følge begeistret med. Det er Richard Herrmann selv som leser lydboka om London.

Kommentarer

Da jeg leste denne boka første gang, for snart tretti år siden, bestemte jeg meg for å reise til London å gå i Richard Herrmanns "fotefar". Makan til historiekunnskap og fortellerevne skal en lete lenge etter. Jeg fant etter hvert ut at å reise til London, ville blitt et kjempeantiklimaks, så derfor har jeg enda ikke tatt sjansen på London av agg for å ødelegge bildet jeg har laget meg av byen, Det blir om lag som å vegre seg for å se en filmatisering av ei bok en elsker...
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5