Hør et utdrag fra lydboka:

På havets bunn

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Ivar Nergaard
Kategori: Samfunn og historie
Sjanger: Fakta og dokumentar
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:4:58:05
Først utgitt:18.05.2015
ISBN Lydfil:9788242162205
ISBN CD:9788242170422

Ny spennende dokumentar fra Alf R. Jacobsen. Denne gangen om sunkne skip og tapte skatter.

I Alf R. Jacobsens «På havets bunn» følger vi utvalgte allierte handelsfartøyers skjebne som ventet dem i form av tyske ubåter, overflatefartøyer og fly. Da freden endelig kom, startet et kappløp om havaristenes verdifulle laster av edle metaller. Et dramatisk kappløp der alt tilsynelatende var lov.

Rollegalleriet spenner fra eventyrere til statsledere og tilsynelatende seriøse næringslivsledere… Boken tar også for seg verdifulle laster som ikke er funnet. Jakten på disse pågår fremdeles.

Alf R. Jacobsen (f. 1950) er en av Norges mest kjente krim- og dokumentarforfattere. Han har skrevet et førtitalls bøker og filmmanuskripter og mottatt en rekke priser. Som journalist er han bl.a. kjent fra VG og NRK Brennpunkt. Han har utgitt over 30 bøker.

Kommentarer

Som alltid gir Alf R. Jacobsen deg ikke bare historien, men også hele historien bak historien. Her fortelles det ikke bare om jussen omkring skipsvrak fra krigen og om de skip som gikk ned under krigen, men også historien om hvordan USA solgte våpen og materiell til Storbritannia og Sovjet. Uhyre interessant uten å bli kjedelig!
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Lydbøker med Ivar Nergaard

  
  
  

Fra

299,-262,-
Kjøp