Hør et utdrag fra lydboka:

Dager og netter i Paris

0
Ingen stemmer til nå
129,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Ketil Bjørnstad
Kategori: Språk og reiselitteratur
Sjanger: Fakta og dokumentar
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:3:34:14
Først utgitt:20.04.2004
ISBN Lydfil:9788242130266

En personlig, litterær reiseskildring fra Paris av forfatter og musiker Ketil Bjørnstad

"Dager og netter i Paris" er Ketil Bjørnstads høyst personlige skildring av verdensbyen, slik han har opplevd den siden han første gang kom dit i 1969. Bjørnstad vandrer i gatene og skriver både om steder han har vært og mennesker han har møtt, om Paris i gamle dager og om Paris akkurat nå. Ketil Bjørnstad bodde selv i metropolen fra 1996 til 1998. Lydboka kan brukes både som en praktisk reiseguide og reiseplanlegger til Paris, samtidig som du kan høre den som en underholdende historie om byen vi alle har et forhold til. Selv skriver Ketil Bjørnstad:

”Jeg ønsker å bringe leseren inn i de samme gater, hus, steder og stemninger som jeg selv stadig fascineres av. De historiene som er mest levende for meg, er de jeg ønsker å fortelle videre. Og de stedene jeg liker best, vil jeg tipse leseren om.”

"Bjørnstad mestrer bra å få fram det særegne ved Paris og de mange sinnsstemningene byen lokker fram. Det er ingen store ord og fakter, men en intim tone, nesten musikalsk."
Dagbladet

"Dager og netter i Paris er en liten, vakker bok om en stor vakker by. Det er ingen reiseskildring i vanlig forstand, men en personlig skildring fra byen."
Vårt Land

Lydbøker av Ketil Bjørnstad

  

Fra

149,-130,-
Kjøp
  

Fra

149,-130,-
Kjøp

Lydbøker med Ketil Bjørnstad

  

Fra

149,-130,-
Kjøp
  

Fra

149,-130,-
Kjøp