Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Kai Remlov

Kai Remlov er utdannet ved Statens teaterhøgskole og har siden 1973 vært ansatt ved Nationaltheatret, hvor han har spilt over hundre roller. Han har også hatt en rekke roller ved andre norske scener, og dessuten omfattende arbeid innen film, tv og radio. Han mottok Skandinavisk nasjonalteaterpris for rollen som Elias Rukla i "Genanse og verdighet" i 2000. I 2002 fikk han pris som Årets lydbokstemme, og i 2007 mottok han Per Aabels ærespris.

Lydbøker med Kai Remlov

Gravlunden i Praha
Umberto Eco
Lest av Kai Remlov, Ola Otnes
En humoristisk røverroman og dypt alvorlig skildring av de mørke sidene ved europeisk historie.
Den vidunderlige kjærlighetens historie
Carl-Johan Vallgren
Lest av Kai Remlov
I «Den vidunderlige kjærlighetens historie» blander Carl-Johan Vallgren det historiske med det fantastiske. Men først og fremst er «Den vidunderlige kjærlighetens historie» en kjærlighetsroman.
Kunzelmann & Kunzelmann
Carl-Johan Vallgren
Lest av Kai Remlov
En storslått og underholdende beretning fra forfatteren av «Den vidunderlige kjærlighetens historie». En pageturner av en satirisk roman om far og sønn, malerkunst og livskunst, ekthet og falskhet.
Lest av Kai Remlov
Pris fra: 149,-
Lærer´n
Frank McCourt
Lest av Kai Remlov
Dette er den tredje boken til forfatteren av bestselgerne Engelen på det sjuende trinn og Ja så menn.Nå forteller Frank McCourt om sine 30 år som lærer i New York City. Med innlevelse, humor og ærlighet beskriver han prøvelsene, triumfene og opplevelsene i møte med mer enn ti tusen elever opp gjennom årene. New Yorks skoler er rastløse, bråkete og uforutsigelige, og McCourt strever ofte med å finne seg til rette.Han lærer å bli lærer, og hans undervisningsmetoder utvikler seg til å bli alt annet enn konvensjonelle. Han er en legende ved bl.a. New Yorks prestisjetunge Stuyvesant High School lenge før han blir et kjent navn.Og det er nettopp hans forhold til elevene og hans forsøk på å få tusenvis av ungdommer til å lære og til å finne seg en plass i livet som til slutt gjør ham til forfatter.
Hundene i Riga
Henning Mankell
Lest av Kai Remlov
«Hundene i Riga» er bok nummer to i Wallander-serien.
Lest av Kai Remlov
Pris fra: 129,-
Bakgård
Ari Behn
Lest av Kai Remlov
En liten perle av en reise- og dannelsesroman fra Ari Behn
Genanse og verdighet
Dag Solstad
Lest av Kai Remlov
Kåret til 1990-tallets beste roman
Tsatsiki og Retzina
Moni Nilsson-Brännström
Lest av Kai Remlov
Den aller siste fornøyelige boka om Tsatsiki og hans nærmeste!
Hverdagsmirakel og andre .....
André Bjerke
Lest av Kai Remlov
Ved nyttårstid 2001 ble det ved opprydding i gamle papirer etter André Bjerke funnet en god del dikt som ikke har vært utgitt i bokform. En del av disse er tatt med i denne samlingen.
Tsatsiki og kjærligheten
Moni Nilsson-Brännström
Lest av Kai Remlov
Tsatsiki skal snart begynne i 5. klasse. Men først skal han besøke pappa Blekksprutfisker i Hellas. Hjemme i Stockholm igjen blir Tsatsiki og Per Hammar blodsbrødre, og trener ivrig på skateboard, selv om Tsatsiki må innrømme at han nok aldri blir så god som Per Hammar. Og så er det kjærligheten. Tsatsiki blir helt fortumlet når han skjønner at Julia er forelsket i ham. Tsatsiki er jo forelsket i Sara! Sara og Tsatsiki er nesten forlovet, og de har kysset på ordentlig mange ganger. Mutterns mage bare vokser og vokser, og hun er ganske rar. Og Gøran bytter ut motorsykkelen med en gammel Volvo. Først blir Tsatsiki både lei seg og sint, men bilen blir god å ha når lillesøster Retzina melder sin ankomst før de når fram til sykehuset. Nå er Tsatsiki storebror, og det er kjempefint og ganske høytidelig. Tenk at Tsatsiki og Muttern og Gøran og Retzina er en helt egen liten stor familie!
Lest av Kai Remlov
Pris fra: 129,-
T.Singer
Dag Solstad
Lest av Kai Remlov
En dyster, burlesk og samtidig håpefull roman fra den norske mesteren Dag Solstad
Bare Tsatsiki
Moni Nilsson-Brännström
Lest av Kai Remlov
Tsatsiki har begynt i tredje klasse. Nå er det ikke bare han og Muttern lenger, han har fått en fatter også. Faktisk har han to: Gøran hjemme og Pappa Blekksprutfisker i Hellas. Både Maria Grynwall og Sara vil være kjæreste med ham, og Tsatsiki vet ikke hvem han skal velge. På skolen har han og Per Hammar suksess med rockebandet sitt, The Rolling Snipps. Utenom skolen vil de andre guttene i klassen helst spille fotball, men Tsatsiki vil lære å danse. På dansekurset treffer han stilige Rasmus-Elvis, som har store planer. Klineplaner ...
Tsatsiki og fattern
Moni Nilsson-Brännström
Lest av Kai Remlov
Endelig skal Tsatsiki få treffe Pappa Blekksprutfisker. Han og Muttern er på vei til Hellas, og det kiler fryktelig i Tsatsikis mage. Tenk om Pappa Blekksprutfisker ikke er sånn som en ordentlig pappa skal være? Det er full fres og mye moro i fortsettelsen på fortellingen om Tsatsiki og den uvanlige muttern hans. Tsatsiki oppdager at jenter kan kysses sånn at det kjennes helt ned i tærne, at han og Per Hammar er verdens beste innbruddstyvfangere, og at man aldri kan stole helt på noen, selv ikke ens beste venn. Heldigvis går det bra til slutt. Men de som tror de kan gjette hvordan det går, de kjenner ikke Tsatsiki og Muttern!
Tsatsiki og muttern
Moni Nilsson-Brännström
Lest av Kai Remlov
Tsatsiki har aldri truffet Pappa Blekksprutfisker som bor i Hellas. Men det gjør ingenting, for han har jo Muttern. Allerede første skoledag treffer han Per Hammar, verdens beste kamerat.Og nesten med en gang blir han forelsket i Maria Grynwall. Hver gang hun ser på ham får han feber i magen. Men hva skal han gjøre med Morten Pissrotte i tredje? Noe større og skumlere finnes ikke!Med masse humor, mye varme og bittelitt alvor blir vi kjent med Tsatsiki og den uvanlige muttern hans.