Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Cathrin Gram

Cathrin Gram er frilansskuespiller og manusforfatter. Hun har jobbet i en årrekke som programleder, reporter og produsent i NRK radio og TV. I tillegg har hun jobbet med ulike frie teatergrupper og vært vokalist i band. Gram er mye brukt som innleser og dubber, og stemmen hennes brukes ofte i reklame og dokumentarproduksjoner.

Foto: Christian Scharning .

Lydbøker med Cathrin Gram

Hjernen er stjernen
Kaja Nordengen
Lest av Cathrin Gram
Kan du spise «hjernemat» for å huske bedre? Kan hjernen trenes opp? Kan du aktivisere deler av hjernen du ikke bruker? Kan du smile deg glad? «Hjernen er stjernen» innvier deg i alle hemmelighetene om ditt mest utrolige organ.
Vi ba aldri om vinger
Vanessa Diffenbaugh
Lest av Cathrin Gram
Endelig en ny roman av den bestselgende forfatteren av «Blomstenes hemmelige språk»! 
Den største forbrytelsen
Marte Michelet
Lest av Cathrin Gram
En rystende fortelling om frontkjempere, statspolitiet og de nazistiske byråkratene som gjorde den norske jødeutryddelsen mulig. Vinner av Brageprisen 2014!
En sang fra fortiden
Katherine Webb
Lest av Cathrin Gram
Dorset, Sør-England, 1937: For 14 år gamle Mitzy Hatcher består livet av husarbeid, en dominerende mor og ensomme vandringer langs havet. Men da den berømte maleren Charles Aubrey inntar nabohuset med sin marokkanske elskerinne og deres to døtre, øyner Mitzy en fremtid hun ikke trodde eksisterte.