Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Mari Maurstad

Lytternes meninger om Mari Maurstad - fra kåringen av Lydbokstemmen 2004: Hun har en mild og leken tone i stemmen som fremmer roen og kosen med bøker. Hun er meget flink synes jeg. Hun har en egen måte å leve seg inn i fortellingene hun leser og samtidig dra med seg leseren inn i eventyret. Det er alltid en fornøyelse å høre Mari Maurstad lese. Hennes måte å framføre høytlesning på gir meg lyst til å høre mer. Hun har en klar, fin stemme som gjør det lett å bli fasinert av det hun leser.Dette kan høres av alle, ikke bare barn. Fordi hun tar lytteren med inn i livet i boka. Hun greier å får lytteren til å føle og kjenne det som personene opplevde. med andre ord, får lytteren en gjenkjennelse og identifisering. Glitrende! Man blir nesten glad av hennes stemme selv når hun snakker alvor. Mari har en unik energi som hun anvender dyktig!

Lydbøker med Mari Maurstad

Skammarkrigen
Lene Kaaberbøl
Lest av Mari Maurstad, Ståle Bjørnhaug
"Skammarkrigen" er den fjerde og siste boka i den intenst spennande Skammar-serien, som erobrar 10-14-årige fantasy-elskarar i land etter land.
Slangens gåve
Lene Kaaberbøl
Lest av Mari Maurstad, Ståle Bjørnhaug
"Slangens gåve" er tredje bok i den intenst spennande Skammar-serien, som erobrar 10-14-årige fantasy-elskarar i land etter land.
Skammarteiknet
Lene Kaaberbøl
Lest av Mari Maurstad, Jan Erik Madsen
"Skammarteiknet" er andre bok i den intenst spennande Skammar-serien, som erobrar 10-14-årige fantasy-elskarar i land etter land.
Skammarens dotter
Lene Kaaberbøl
Lest av Mari Maurstad
"Skammarens dotter" er første bok i den intenst spennande Skammar-serien, som erobrar 10-14-årige fantasy-elskarar i land etter land.
Lange romper, korte pupper
Mari Maurstad, Cille Biermann
Lest av Mari Maurstad, Cille Biermann
Mari og Cille får sagt det, beskt og morsomt, friskt og sorgmuntert, om kvinnelivets viderverdigheter: om det å stå midt i livet med små barn, store oppgaver, liten tid og fraværende menn.Om alderskriser og kroppskriser, vårt daglige liv og brød, de klassiske jentetraumene, venninner på godt og vondt, barn, fødsler og ammetåker, og om menn selvfølgelig - gentlemenn, ektemenn og andre menn.Lange romper, korte pupper - og en sexy sjel inneholder 42 kåserier fremført av forfatterne. Tekstene er hentet fra Maurstad/Biermann: Hvem bryr seg om sjelen? Jeg vil heller ha en sexy rompe! Cappelen 1998 (24 kåserier) og Lange skjørter, korte bein. Rompa hang som en slipestein, Cappelen 1999 (18 kåserier). Deler av stoffet er omarbeidet og redigert med utgangspunkt i tekster som forfatterne tidligere har publisert i Henne og KK.
Før du sovner
Linn Ullmann
Lest av Mari Maurstad
Linn Ullmanns mesterstykke av en debutroman!