Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Linn Ullmann

Linn Ullmann (f. 1966) er utdannet ved New York University der hun studerte engelsk litteratur. Da hun debuterte med den kritikerroste romanen Før du sovner i 1998, var hun allerede etablert som en toneangivende kritiker og kulturjournalist i Norge. For bøkene sine er hun bl.a. tildelt Den norske leserprisen og Amalie Skram-prisen. Hun har også vært nominert til The Independent Foreign Fiction Prize i Storbritannia, Brageprisen, The Independent Foreign Fiction Prize og til The International IMPAC Dublin Literary Award i Storbritannia.

For mer informasjon, se www.linnullmann.no

Foto av Linn Ullmann: Agnete Brun.

Lydbøker med Linn Ullmann

Lest av Petronella ...
Pris fra: 149,-
De urolige
Linn Ullmann
Lest av Petronella Barker
Terningkast 6! Linn Ullmann har med stort alvor og svart humor skrevet en lysende øm fortelling om familie, glemsel og sorgarbeid, og om de mange historiene som utgjør et liv.
Det dyrebare
Linn Ullmann
Lest av Gisken Armand
En bemerkelsesverdig roman fra Linn Ullmann om livskraft som slår over i villskap, vold og undergangslengsel.
Et velsignet barn
Linn Ullmann
Lest av Gisken Armand
Tre halvsøstre ser tilbake på barndommens sommerferier. De minnes ikke bare idyll. I bakgrunnen lurer svik og mørke hemmeligheter.
Lest av Alf van de ...
Pris fra: 149,-
Nåde
Linn Ullmann
Lest av Alf van der Hagen
Mesterlig og klokt av Linn Ullmann om kjærlighet og den vanskelige kunsten å leve til man dør.
Når jeg er hos deg
Linn Ullmann
Lest av Ine Finholt Jansen
En kvinne faller fra taket av en bygård på Frogner Plass i Oslo. Sammen med Stella oppe på taket er også mannen hennes. Ingen av de som er vitne til hendelsen er i stand til å fastslå om det som utspiller seg på taket er et uhell eller et drap. Faller hun eller blir hun dyttet?Forsøker han å holde henne fast, eller forsøker han å skyve henne fra seg? Er det en omfavnelse eller et basketak. Med dette suggestive bildet som omdreiningspunkt blir Når jeg er hos deg en storslått og gjennomkomponert historie om kjærlighetens gravitasjonskraft.
Før du sovner
Linn Ullmann
Lest av Mari Maurstad
Linn Ullmanns mesterstykke av en debutroman!