Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Lasse Kolsrud

Lasse Kolsrud (f. 1959) er skuespiller og regissør. Lengst har han vært ved Det Norske Teatret der han har skapt en rekke uforglemmelige karakterer. Av film- og tv-roller bør hans Løitnant Glahn i Henning Carlsens filmatisering av "Pan" fra 1995 nevnes. Med regidebuten og dramatiseringen av "Bikubesong" (etter Frode Gryttens roman) gjorde Kolsrud seg fortjent til Heddapris og Teaterkritikerprisen. Han har også blitt hedret med Radioteatrets Den blå fugl.

Lydbøker med Lasse Kolsrud

Bli hvis du kan. Reis hvis du må.
Helga Flatland
Lest av Lasse Kolsrud, Ingrid Vollan, Axel Aubert, Thomas Bye
«Bli hvis du kan. Reis hvis du må» er et modent debutantarbeid med et finstemt litterært uttrykk. En sår og varm bok med en stille desperasjon.
Skråninga
Carl Frode Tiller
Lest av Lasse Kolsrud
«Skråninga» er kåra til ei av vår tids beste bøker (Dagbladet 2006) og er
Innsirkling
Carl Frode Tiller
Lest av Lasse Kolsrud, Jan Grønli, Ane Dahl Torp
Vinner av Brageprisen 2007
Engelen på det sjuende trinn
Frank McCourt
Lest av Lasse Kolsrud
"Når jeg ser tilbake på barndommen min, fatter jeg ikke at jeg slapp levende fra det. Selvfølgelig var det en ulykkelig barndom: Lykkelige barndommer er ikke mye å samle på. Verre enn en normalt ulykkelig barndom er en ulykkelig irsk barndom, og enda verre er en ulykkelig irsk-katolsk barndom."Slik begynner Frank McCourt sin skildring av oppveksten i slumstrøket i den irske byen Limerick på 30- og 40-tallet. Og det er med humor og varme han forteller videre om familiens strabasiøse liv: Om faren som drikker opp de få pengene han tjener, og om morens umenneskelige slit med å brødfø alle barna. Men tross fattigdom og svik har faren en rikdom å gi videre til sønnen; han kan fortelle historier. Og Frank lytter begjærlig når han forteller om den uovervinnelige Cuchulain som reddet Irland, og om engelen på det sjuende trinn, som kommer til foreldrene med alle Franks småsøsken.
Flaggermusmannen
Jo Nesbø
Lest av Lasse Kolsrud
Den første boka om Harry Hole - og Jo Nesbøs krimdebut!
Spøkelseshistorier
Oscar Wilde, Edgar Allan Poe
Lest av Lasse Kolsrud, Kari Simonsen
To klassiske noveller fra Oscar Wilde og Edgar Allan Poe, som selv i vår tid gir oss kuldegysninger.