Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Trond Brænne

Trond Brænne (1953 - 2013) var forfatter og skuespiller, og var i en årrekke tilknyttet Nationaltheatret etter å ha virket både på Det Norske Teatret og Oslo Nye Teater. Han ble i 1993 tildelt Radioteatrets Blå Fugl. Han medvirket i flere filmer og TV-serier, og var en dyktig dubber og lydbokinnleser.

Lydbøker med Trond Brænne

Menneskets natur
Jørgen Brekke
Lest av Trond Brænne
Politiførstebetjent Odd Singsaker befinner seg i et hus på Hitra. Det ligger et lik på gulvet ved siden av ham. Singsaker retter en hagle mot en person i en utbrent sofa. Det har åpenbart skjedd mye siden kona Felicia Stone reiste fra ham og forsvant.
Imot naturen
Tomas Espedal
Lest av Trond Brænne
Vinner av Brageprisen 2011!
En norsk tragedie
Jonny Halberg
Lest av Christoffer Staib, Trond Brænne
En etterlengtet roman fra Jonny Halberg.
Snøstorm og mandelduft
Camilla Läckberg
Lest av Trond Brænne
Camilla Läckbergs kortroman"Snøstorm og mandelduft" er et lukket rom- mysterium i ekte Agatha Christie-ånd.
Imot kunsten
Tomas Espedal
Lest av Trond Brænne
En av de mest kritikerroste og prisvinnende norske bøkene i 2010.
Et annet liv
Per Olov Enquist
Lest av Trond Brænne
Per Olof Enquist har skrevet en åpenhjertig memoarbok som med humor, varme og nysgjerrighet beskriver en skjebne som tilhører en av vår tids store forfattere.
Høytleseren
Bernhard Schlink
Lest av Trond Brænne
"Høytleseren" er en fengslende og klok fortelling om å gjøre valg, om hvordan mennesker handler i ekstreme situasjoner - og i hverdagen.
Et lykkebarn
Thomas Buergenthal
Lest av Trond Brænne
«Nansen kom tilbake noen dager senere og hadde med seg kaker, en billedbok med store bokstaver og en blyant. «Du må lære deg å lese og skrive og tegne», sa han. FRA BOKENTrond Brænne forteller historien med ærbødighet, uten sterke virkemidler. Fortellingen er sterk nok i seg selv.
Kunsten å si nei
Jesper Juul
Lest av Trond Brænne
Jesper Juul har skrevet en bok om kunsten å si nei - uten dårlig samvittighet - til sine barn og tenåringer og sin partner. Kunsten å si nei handler om å avgrense seg overfor andre uten å krenke eller såre dem. Det er ikke mulig å si et helhjertet ja til seg selv og andre, hvis vi ikke også føler oss frie til å si nei, når det er det mest autentiske svaret. Kunsten å si nei handler om å ta ansvar for seg selv – også av hensyn til andre.
Mordet på Woldnes
Jon Michelet
Lest av Trond Brænne
Går en morder løs på fasjonable Woldnes? Kan Vilhelm Thygesen løse en mordsak politiet ikke har greid å løse?
Fru Andersen har hump i halen
Trond Brænne
Lest av Trond Brænne
I en liten by bodde det en gang en liten jente. En dag fant hun ut at hun ville bytte ut ordene i språket slik at tingene fikk nye navn.Hun kalte jente for flaske, fisk for viskelær og spise for knuse. Faren til jenta syntes det var morsomt å snakke på den nye måten, og de byttet stadig ut flere og flere ord. Etter hvert spredte ideen om å bytte ut ord seg til alle som bodde i den lille byen, og til slutt videre til folk i hele landet.- Skal vi ikke gå inn i en radio og knuse blyanter? kunne to gamle damer si til hverandre. Og så gikk de på konditori og spiste napoleonskake. På trikken i hovedstaden sa konduktøren:- Få klø telefonene, takk! Forrige stasjon er eplekake. Da tok alle frem billettene sine, og visste at neste stasjon var Nationaltheatret.Forvirrende? Ja visst, men ikke kjedelig!