Kate Morton:

Hemmeligheter

Sjanger:
Romaner

Innleser(e):
Kjersti Borchgrevink Maagerø

Hør et utdrag fra lydboka:

Vennligst innstaller Flash om du ønsker å høre på lydkuttene.

Velg format

Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
CD
Pris: 199,-
Kjøp
LYDFIL
Pris: 149,-
Kjøp

«Hemmeligheter» er en fascinerende historie om mysterier og gåter, teater og tyveri, mord, familie og kjærlighet.

1961: Det er en varm sommerdag. Mens familien er på fødselsdagsutflukt ved elven, gjemmer seksten år gamle Laurel seg i en trehytte og tenker på en gutt som heter Billy, en reise til London, og den skinnende fremtiden hun ivrer etter å komme i gang med. Men før den idylliske ettermiddagen er over, har Laurel blitt vitne til en forbrytelse som endrer alt.

 2011: Laurel, som nå er en kjent skuespillerinne, plages av minnene og mysteriet rundt hva hun virkelig så den dagen i 1961, og drar tilbake til barndomshjemmet. Etter hvert som hun graver i familiehistorien, begynner et bilde å avtegne seg. Et bilde av tre fremmede fra forskjellige verdener - Dorothy, Vivien og Jimmy - som tilfeldigvis møtes i London i krigens dager, og som blir knyttet til hverandre for alltid.

"Mortons evne til å rulle opp spennende og intrikate drama er fremdeles imponerende. Kombinert med saftige og barokke miljøskildringer gir dette forførende underholdningslesning, slett ikke blottet for små litterære og poetiske overraskelser."
May Grethe Lerum, VG