Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Vetle Lid Larssen

Vetle Lid Larssen (f. 1960) debuterte i 1989 med portrettsamlingen Mannfolk. Året etter kom hans første roman, 2, som ble en stor presse- og publikumssuksess. Lid Larssen er og har vært skribent i blant annet Morgenbladet, Aftenposten og Dagbladet, og har utgitt flere romaner og essays. Blant flere priser han har mottatt finner vi Arne Hestenes Journalistpris, Gullpennen og Sarpsborgprisen.

Lydbøker med Vetle Lid Larssen

Hvordan elske en far – og overleve
Vetle Lid Larssen
Lest av Vetle Lid Larssen
En sterk selvbiografisk fortelling!
Tulipandronningen
Vetle Lid Larssen
Lest av Vetle Lid Larssen
Hvem er piken i vinduet på den andre siden av gaten, med de lysende øynene og et uttrykk av uforklarlig sorg i det vakre ansiktet? Plutselig begynner det å skje ting i Kabels liv. I årevis har han levet som en fange i den store leiligheten med alle aluminiumspokalene og den åndssløve sykepasseren Frank. Så forsvinner lyden av kirkeklokker over byen, hunden Fritz blir grønn og ut fra natten kommer den dystre, forferdelige Huppert. Men det er først da Kabel trenger seg inn på statsministerens kontor at det hele virkelig begynner. Vetle Lid Larssens "Tulipandronningen" er en suggererende, underfundig og ironisk fortelling. En fabel om en gutt som sitter innesperret i en leilighet på grunn av sykdom. Da kirkeklokkene slutter å ringe, må han ut for å ordne opp.
Anti-sex
Vetle Lid Larssen
Lest av Vetle Lid Larssen
Et opprør mot det forfatteren kaller "det evindelige sex-maset" som slår føttende under kjærligheten, skjønnheten, sannheten og lengselen.Du skal tro på kjærligheten.Du skal vite at mennesket er mer enn et dyr.Du skal erkjenne at det vakreste i livet aldri kan gripes.Du skal huske at hjernen ikke sitter i kjønnsorganene.Du skal elske med din neste, som deg selv.Du skal skrike ut at du er lei av det evindelige sex-maset i samtlige media, til samtlige tider på døgnet, av landets samtlige beholdninger av stein døde journalister, forfattere, programskapere og reklamefolk som tror de er frigjorte og frekke, men som i virkeligheten bare er til å gråte av.Du er av ånd.Du skal hate Statistisk sentralbyrå.Du skal tenke: skjønnhet, sannhet, lengsel.Og til sexologene: Fuck off.