Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Torgeir Reiten

Etter endt Teaterhøgskole (2002 – 2005) har Torgeir vært ansatt ved Trøndelag Teater. Hans første rolle som profesjonell skuespiller var som Ulv Haldorssøn i teatrets oppsetning av Kristin Lavransdatter i 2005. Han har sunget og spilt rollen som Marius i Les Misérables og som inspisienten i kabareten Taube. Siden har han hatt flere framtredende roller ved teatret. Han har også vært mye benyttet som innleser av lydbøker.

Lydbøker med Torgeir Reiten

Demonen som gråt
Lotte Hammer, Søren Hammer
Lest av Torgeir Reiten
Oppfølgeren til fjorårets krimsuksess "Udyr"
Lest av Torgeir Reiten
Pris fra: 149,-
Udyr
Lotte Hammer, Søren Hammer
Lest av Torgeir Reiten
Samfunnsaktuell krimdebut fra Danmark!
Klabert
Tor Åge Bringsværd
Lest av Torgeir Reiten
Liker du fart og spenning? Da er det klabert at dette er boka for deg! I eventyrskogen finner du alle eventyrene våre, og Klabert holder orden på dem alle sammen - både eventyrene og de som er med i dem!
Rinnans testamente
Ola Flyum, Stein Slettebak Wangen
Lest av Torgeir Reiten
«Forfatterne har lagt ned et forbilledlig arbeid i å synliggjøre tankesettet til en av nazitysklands mest nidkjære håndlangere i Norge.»Fartein Horgar, ADRESSEAVISEN«Et betydelig bidrag til Norges krigshistorie.»Eivind Kvam, NAMDALSAVISA
Lest av Torgeir Reiten
Pris fra: 129,-
Au da
Bjørn Ingvaldsen
Lest av Torgeir Reiten
Elias har vunnet en Portugal-ferie for seg selv og familien bare ved å lage et slagord for en ny type cornflakes som han ikke synes er noe godt engang. Selvfølgelig er det for godt til å være sant. Med liten skrift i kontrakten de undertegner, står det at ferien er for en familie som representerer tre generasjoner. Og den tredje generasjonen, det kan ikke bli noen annen enn bestemor.Pass opp, bestemor fra Jada, jada, jada og Nei vel, da er tilbake. Verre enn noen sinne!Bjørn Ingvaldsen, mannen som får deg til å le mer enn du har gjort på lenge, er også kjent som forfatteren til bøkene om Espen Herbert.
Nei vel, da
Bjørn Ingvaldsen
Lest av Torgeir Reiten
I jula samles familien, og alle er snille og glade. I hvert fall nesten alle. For noen blir ikke høytiden helt slik man kan tenke seg. I familien til Elias ante de fred og ingen fare, og gledet seg til rolige dager med hygge og julestemning. Det var før bestemor kom på uanmeldt besøk ...Nei vel, da er en frittstående fortsettelse av Jada, jada, jada. Bjørn Ingvaldsen, mannen som får deg til å le mer enn du har gjort på lenge, er også kjent som forfatteren til bøkene om Espen Herbert.
Jada, jada, jada
Bjørn Ingvaldsen
Lest av Torgeir Reiten
Det finnes folk som er ille, som er forferdelige og folk som er direkte grusomme. Og det finnes bestemødre. Bestemora til Elias er det verste som finnes i hele verden, og henne er han nødt til å være hos i sommerferien. Og da må det jo bli tidenes forferdeligste sommerferie. Må det ikke?Bjørn Ingvaldsen, mannen som får deg til å le mer enn du har gjort på lenge, er også kjent som forfatteren til bøkene om Espen Herbert.
Alt annet enn pensum
Harald Rosenløw Eeg
Lest av Torgeir Reiten
En uhyggelig og sterk ungdomsroman fra kritikerroste Harald Rosenløw Eeg