Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Ane Dahl Torp

Ane Dahl Torp (født 1975 i Bærum) har utmerket seg som en svært dyktig skuespiller. 

Dahl Torp ble utdannet ved Statens Teaterhøgskole i årene 1996-1999. Hun har jobbet ved bl.a. Teateret Vårt i Molde og Det Norske Teatret i Oslo, og har hatt flere store filmroller - bl.a. i "Gymnaslærer Pedersen". Ane Dahl Torp er tildelt Amanda-prisen to ganger, og Folkets filmpris en gang.

Lydbøker med Ane Dahl Torp

To søstre
Åsne Seierstad
Lest av Ane Dahl Torp
En oktoberdag i 2013 kommer ikke de to tenåringsjentene, Ayan og Leila, hjem til vanlig tid. Senere på kvelden kommer sjokkmeldingen: De er på vei til Syria.
Gyldig fravær
Harald Rosenløw Eeg
Lest av Ane Dahl Torp
En uhyggelig aktuell og sterk ungdomsroman fra Harald Rosenløw Eeg
Tordivelen flyr i skumringen
Maria Gripe
Lest av Ane Dahl Torp
Hvem er den gamle damen som vil spille sjakk i telefonen? Hva sier de lave stemmene på Jonas Berglunds båndopptaker? Finens den tre tusen år gamle egyptiske gravstatuen ennå, og hvor er den? Har den underlige blå blomsten et eget liv? Hva er det som påvirker historien? Tilfeldigheter, vilje -- eller noe annet? En fantastisk fortelling om tre ungdommer som opplever at tilsynelatende tilfeldige hendelser forvandler en vanlig sommer til noe mystisk og magisk.
... og de hvite skyggene i skogen
Maria Gripe
Lest av Ane Dahl Torp
Dette er den andre boken i serien om skyggebarna.
Innsirkling
Carl Frode Tiller
Lest av Lasse Kolsrud, Jan Grønli, Ane Dahl Torp
Vinner av Brageprisen 2007
Skyggen over steinbenken
Maria Gripe
Lest av Ane Dahl Torp
Carolin, den nye hushjelpen på slottet Rosengåva liknet ikke på noen av dem familien hadde hatt før. Carolin ville bli elsket av alle, og ble det, kanskje med unntak av Svea, den gamle hushjelpen, som syntes at Carolin var en ubegripelig person.. Hvem var Carolin? Og hvor kom hun fra? En kveld i november dukket hun uventet opp på Rosengåva. Det var i året 1911.
Janaland
Sissel Chipman
Lest av Ane Dahl Torp
Hunden til Lisa var ikke død, den hadde reist til Janaland. Dit fulgte Lisa etter, ridende på vinden. Da hun fant Sammy igjen, var hunden merkelig forandret. Var det virkelig Sammy? I Janaland herjer gamdeulven, en tyrannisk dronning er gjemt bak porter lukket med trolldom, og lovløse leter etter jenta som kom med vinden. Ondskapen rår, og folk er lammet av frykt. Mot sin vilje er Lisa en viktig brikke i kampen om makten i landet.