Francesca Simon:

Rampete Robin og monsterfilmen

Sjanger:
Romaner og fortellinger

Innleser(e):
Espen Beranek Holm

Velg format

Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
CD
Pris: 149,-
Kjøp
LYDFIL
Pris: 129,-
Kjøp

Fire splitternye spinnville fortellinger om Robin - forbered deg på latterkrampe! Det er ikke egentlig noe vondt i Rampete Robin, men han har kanskje litt ville ideer - og det går så visst ikke alltid som planlagt heller.

Rampete Robin er IKKE interessert i skolens olympiske leker. Visst har han tatt femmeters-knappen i svømming, men han vet godt at på skolen vil Hurtige Hugo vinne hver eneste medalje. Ja, han kunne like godt få alle medaljene med det samme. Men så får Robin en vidunderlig idé:

Hvorfor ikke arrangere Robins egne leker? Robins olympiade. Rolympiaden. Med konkurranser som han kunne vinne. En ertekonkurranse! En sjokoladespisekonkurranse! En potetgullspisekonkurranse! En hvem-kan-se-på-flest-TV-er-på-en-gang-konkurranse! Og premiene skal være massevis av sjokolade.

Hør også om helgen med hans to erkefiender, om mamma og pappas triumfkort som visker ut en hvilken som helst framtidig straff (rett og slett en en glitrende få-deg-ut-av-fengsel-gullbillett) og innspillingen av Robins egen skrekkfilm DET VANDØDE DEMONMONSTERET SOM IKKE VILLE DØ.

«Espen Beranek Holm er perfekt til å lese barnebøker. Han har innlevelse, god uttale og helt riktig tempo til det han leser. Rampete Robin gjør seg kjempegodt på lydbok, det blir en opplevelse for både store og små når Espen Beranek Holm leser!»Linn Helland Steier, Norli Hvaltorget i Sandefjord

Hør flere morsomme barnelydbøker om Rampete Robin. Passer for barn i alderen 6-9 år:- Rampete Robins mareritt- Rampete Robin og monsterfilmen- Rampete Robins ketsjup- Rampete Robin og zombie-vampyren- Rampete Robin og kannibalforbannelsen