Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Ola B. Johannessen

Lydbøker med Ola B. Johannessen

Hamsun. Svermer og erobrer
Ingar Sletten Kolloen
Lest av Ola B. Johannessen
"Dickens i min generasjon," jublet Henry Miller."Aldri har noen fortjent Nobelprisen som ham," fastslo Thomas Mann.Herman Hesse kalte Hamsun "Min yndlingsforfatter".Isaac Bashevis Singer sa: "Han er i enhver forstand den moderne litteraturens far - med sin subjektivitet, sin impresjonisme, sin bruk av det retrospektive, sin lyrikk."
Lest av Gisken Armand
Pris fra: 299,-
Det nye testamentet (nn)
Lest av Gisken Armand, Svein Erik Brodal, Birgitte Victoria Svendsen, Ola B. Johannessen
Det nye testamentet vart skrive i det første hundreåret etter Jesu fødsel. Det er grunnlaget for kristendommen og eit av dei berande verka i vår kultur. Det har sett spor etter seg i kunsten og i språket vårt, det har prega enkeltmenneske og samfunn.Orda om Jesus i Det nye testamentet er evige ord. På same tid er dei ord til oss i dag. I spennet mellom det evige og det samtidige blir ei bibelomsetjing forma. Ho må stadig formast på nytt for å kunna tala til nye generasjonar.Her er Det nye testamentet i ny, revidert omsetjing: nærare den greske teksten, nærare dei bibelske bileta, nærare det norske språket. Det blir formidla som levande ord gjennom stemmene til nokre av våre fremste skodespelarar.
Lest av Gisken Armand
Pris fra: 299,-
Det nye testamentet (bm)
Lest av Gisken Armand, Svein Erik Brodal, Birgitte Victoria Svendsen, Ola B. Johannessen
Det nye testamentet ble skrevet i det første århundret etter Jesu fødsel. Det er grunnlaget for kristendommen og et av de bærende verkene i vår kulturkrets. Det har satt spor etter seg i kunsten og i språket vårt, det har preget enkeltmennesker og samfunn.Ordene om Jesus i Det nye testamentet er evige ord. Samtidig er det ord til oss i dag. I spennet mellom det evige og det samtidige blir en bibeloversettelse formet. Den må stadig formes på nytt for å kunne tale til nye generasjoner.Her presenteres Det nye testamentet i ny, revidert oversettelse: nærmere den greske teksten, nærmere de bibelske bildene, nærmere det norske språket. Det formidles her som levende ord gjennom stemmene til noen av våre fremste skuespillere.