Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Leseranmeldelser av Vi ses i morgen

5
5 stjerner!

5

Fantastisk!
Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.

5
5 stjerner!

5

Fantastisk!
Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.

5
Megetsigende at en-stjerne anmeldelsene

5

består av ett ord. Jeg undrer meg litt over disse anmeldernes sjelsliv. Samtidig har jeg medlidenhet med dem. Litt stakkars, liksom.

For dette er rett og slett en kostelig bok. Pulp Piction meets Tortilla Flat – på Stavangerdialekt. Velskrevet, et særdeles farverikt persongalleri og fantastisk morsom å lytte til, noe som ikke minst skyldes at Renberg leser selv. Og for de som lurer; nei, jeg er fra hovedstaden.

Gleder meg stort til 'Angrep fra alle kanter'.

1
1 stjerne!

1

Elendig!
Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.

5
Knallbok!

5

For en fantastisk bok! Vi er i Stavanger, og ikke i byens finere miljøer. Vi følger mange ulike mennesker og i løpet av noen høstdager skal livene til de fleste av de involverte forandres for alltid. Det er den tafatte Pål og hans to tenåringsdøtre, det er Hillevågsgjengen, det er den vakre men sinte fosterhjemsgutten, den vakre, men døve jenta, den ikke så vakre, men mer villige kristne Sandra, det er gutten som sniffer og den onde broren hans, og enda noen flere.

På en helt mesterlig måte bygges historien opp mot en avslutning som alle skjønner ikke kommer til å ende så veldig bra, men hvem som kommer dårligst ut er ikke så enkelt å gjette seg til. Språket er nydelig og Renberg viser stor menneskekunnskap. Dette er virkelig bra, og jeg skjønner alle de gode anmeldelsene denne boka har fått. Jeg likte spesielt godt at Renberg har fjernet seg fra å skrive om SEG SELV. Jeg er så indelig lei all navlebeskuingen i norsk skjønnlitteratur, så dette var deilig befriende.

Tore Renberg har selv lest inn boka og det fungerte helt utmerket. Jeg vil ha mer!

5
Gleder meg til å høre mer

5

Tore Renberg leser denne pageturneren kjempebra, noe som hever en allerede veldig god bok. Gleder meg til å sette i gang med Angrep fra alle kanter!

1
1 stjerne!

1

Elendig!
Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.

5
For en utrolig bok!

5

Høstens mest underholdende lydbok, for min del. Boken har flere ulike hovedpersoner, men det blir aldri rotete. Istedet får vi innblikk inn i livene fra alt fra forelskede tenåringsjenter til en kriminell liten bande og en barnefar med en spillegjeld han ikke lenger kan skjule. Språket er kjempegodt, og at forfatteren leser selv på Stavanger-dialekt, gjør boka enda bedre, i mine ører. Renberg leser veldig bra! Boken er lang, men ikke for lang. Og den avslutter med en aldri så liten cliff hanger, noe som får meg til å håpe på mer. For det vil jeg VELDIG gjerne ha!