Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Inger Teien

Inger Teien (født 1937) er en erfaren norsk skuespiller. Hun har hatt en rekke roller i film, teater og på tv. Teien har også dubbet en lang rekke barnefilmer, og er aktiv i Radioteatret og i Hallo i uken.

Lydbøker med Inger Teien

Ravnejenta
Torill Thorstad Hauger
Lest av Inger Teien
Den fjerde boka i Thorstad Haugers populære serie fra vikingtiden, som har gledet og fascinert barn i 25 år. Kombinasjonen av den spennende fortellingen og den detaljerte beskrivelsen av hvordan livet artet seg for våre forfedre, appellerer fortsatt like mye. Passer for barn rundt ti år.
Bare skyer beveger stjernene
Torun Lian
Lest av Inger Teien
Maria ville ikke bytte bort moren sin hun heller. Aldri. Aldri. Men hun kjente at hun var redd for at moren gjerne hadde byttet bort henne. Med Pilten for eksempel. Ja. Det hadde nok vært bedre for moren om det hadde vært hun som døde og Pilten som hadde fått leve videre. Det var en fryktelig tanke. Og i det samme tenkte hun noe enda mer fryktelig. At det var en tanke som det kom til å bli veldig vanskelig for henne å la være å tenke på igjen. Ofte. Dette er historien om elleve år gamle Maria, om lillebror Pilten som er død, om mamma, som sørger seg syk, og om Jacob ...