Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Fredrik Skagen

Lydbøker med Fredrik Skagen

En tyv i natten
Fredrik Skagen
Lest av Bjørn Fougner
Anton driver en butikk alene. Han ansetter vakre Rosa til å hjelpe seg. En natt blir pengeskrinet med alle pengene stjålet fra butikken. Politiet arresterer en mistenkt. Anton tror ikke at politiet har tatt riktig person og greier å avsløre tyven.
Fri som fuglen
Fredrik Skagen
Lest av Trond Peter Stamsø Munch
En Morten Martens krim.
Lest av Erik Hivju
Pris fra: 149,-
Blitz
Fredrik Skagen
Lest av Erik Hivju
En skipsreder blir drept i et bombeattentat. I en tid med kjendiseri og Big Brother ledes Cecilie (14) og Bård (19) ut på farlige veier. Hun forsvinner sporløst, og han medvirker "ufrivillig" i ranet på en stor pengetransport.Har disse sakene noe med hverandre å gjøre? Ja, mener William Schrøder og Ivar Damgård. De to journalistene bidrar til et skjebnespill hvor resultatet blir et høyst uventet crescendo. En ny thriller fra spenningens mester!
Blomster og blod
Fredrik Skagen
Lest av Hildegunn Eggen
En kvinne blir funnet død med en gapende flenge i halsen. Kort tid etter skjer enda et drap. Og enda ett.Hvem har brukt kniven? En gal seriemorder? En norsk Vietnam-veteran? En psykopat besatt av hevn?Journalist William Schrøder tenker annerledes enn politiet. En thriller om kjærlighet og hat som garantert holder leseren på pinebenken til siste CD.
Lest av Trond Pete ...
Pris fra: 149,-
Nattsug
Fredrik Skagen
Lest av Trond Peter Stamsø Munch
En thriller om tre unge mennesker som legger ut på en reise. Første stopp er en bankfilial. Etterpå venter gull og grønne skoger. Tror de.Men katastrofale ting skjer underveis. Endeholdeplassen er mørk og diffus. Var natten målet?
Lest av John Yngva ...
Pris fra: 149,-
Blackout
Fredrik Skagen
Lest av John Yngvar Fearnley
"Hvem er jeg?" Et evig spørsmål, men her i sin ytterste konsekvens: Han har glemt alt - hele hans liv er visket ut. Da han forlater puben og kommer ut på gaten, vet han ikke en gang hvor han befinner seg.Motvillig innhentes han av fortiden og blir konfrontert med en fryktelig ugjerning. Har han drept en kvinne og barnet hun bar?