Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Siri Pettersen

Siri ble født under nordlyset i 1971, med alvorlig livlig fantasi. Hun har røtter i Finnsnes og Trondheim, men bor nå i Søgne.

Hennes første bok var laget av bestefars brevpapir fra Trygdekontoret, og festet i ryggen med knappenål. Den handlet om en gråtende prinsesse. Hennes andre bok ble skrinlagt da hun ble gjort oppmerksom på at det ikke fantes midnattsol i Afrika. Så ble hun 18 og det visuelle tok overhånd. Fantasien motstod talløse angrep fra en uforstandig omverden, og i dag er hun en fremragende ekspert på virkelighetsflukt.

Hun boltrer seg skamløst i medier: Design, web, tegneserier, illustrasjon, film og tekst. Alt for en god historie. I 2002 vant hun Bladkompaniets tegneseriekonkurranse med "Anti-klimaks". Serien sikret henne Sproingprisen som årets nykommer. Hun har også vært tegner til stripeserien "Smelt" og den tekstløse novelleserien "Kråkene".

Til daglig jobber hun som Art Director i Kantega. På si hjelper hun selskaper med design, identitet og visjonsutvikling. Nå har hun endelig oppfyllt drømmen om å skrive en bok i sjangeren "kart på første side." Akkurat som ravner har Siri hatt den samme kjæresten hele livet. De bor sammen i Søgne.

Foto av Siri Pettersen: Lars Myhren Holand

Lydbøker med Siri Pettersen

Lest av Helle Haug ...
Pris fra: 209,-
Bobla
Siri Pettersen
Lest av Helle Haugsgjerd
Alle har sine greier.
Lest av Erich Krus ...
Pris fra: 149,-
Evna
Siri Pettersen
Lest av Erich Kruse Nielsen
Tredje og siste bok i den kritikerroste fantasyserien Ravneringene! Nominert til Bokhandlerprisen 2015
Lest av Erich Krus ...
Pris fra: 149,-
Råta
Siri Pettersen
Lest av Erich Kruse Nielsen
Etterlengtet oppfølger fra debutant-sensasjonen «Odinsbarn»!
Odinsbarn
Siri Pettersen
Lest av Erich Kruse Nielsen
Tenk deg å mangle noe alle andre har. Noe som beviser at du hører til i denne verden. Noe så viktig at uten det, er du ingenting. En pest. En myte. Et menneske.