Klaus Hagerup:

Markus 3

Sjanger:
Hørespill

NRK Radioteatret

Hør et utdrag fra lydboka:

Vennligst innstaller Flash om du ønsker å høre på lydkuttene.

Velg format

Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
LYDFIL
Pris: 129,-
Kjøp

Markus, nå også som hørespill!Klaus Hagerup har skrevet flere fortellinger om Markus for Radioteatret. Mange har blitt kjent med 13-åringen gjennom bøkene. Markus er beskjeden og stille, engstelig og redd, han er minst i klassen, har de største brillene, og er alltid forelsket.

I ”Markus i tåka” er Markus på skoletur i fjellheimen. Der forsøker han å overbevise sine medelever om at jodling er redningen når man går seg vilI. Markus prøver å lære dem å jodle, da han er overbevist om at det kan redde dem. I ”Markus og havfruen” er Markus igjen forelsket i Ellen Christine. Han har skrevet en stil om henne der hun opptrer som havfrue. Sigmund mener at den beste måten å få Ellen Christine til å bli interessert i ham er å lese stilen for henne. Men hvem skal gjøre det?

Inspisient: Anine Smith / Camilla Liby ClausenMusikk: KaadaProdusent og dramaturg: Else Barratt-DueLyddesign: Arne BarcaRegi: Line RosvollI rollene, Markus i tåka:Markus: Kim HaugenSigmund: Bjarte HjelmelandMons: Trond BrænneLærer Waage: Bernhard RamstadMona: Janne FormoeEllen Christine: Henriette SteenstrupPer Espen: Svein Roger KarlsenReidar: Åsleik EngmarkI rollene, Markus og havfruen: Markus: Kim HaugenSigmund: Bjarte HjelmelandMons: Trond BrænneLærer Waage: Bernhard RamstadEllen Christine: Henriette SteenstrupMona: Janne Formoe