Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Kim Småge

Kim Småge (født 23. juni 1945 i Trondheim) er en norsk forfatter, frilansjournalist og tekstforfatter. Hun er utdannet Cand.mag. ved Universitetet i Trondheim med fagene norsk, engelsk og geografi.

Forfatterdebuten til Kim Småge var i 1983 med kriminalromanen Nattdykk. Småge var den første i Norge som ble omtalt som «krimdronning», og regnes som en av grunnleggerne for den feministiske krimbølgen i Norge.

Gjennomgangsfiguren i mange av Kim Småges kriminalromaner er politibetjent Anne-kin Halvorsen. Bøkene refererer ofte til et felles univers rundt Trondheim politikammer som Småge deler med forfatterne Fredrik Skagen, Idar Lind og Anne B. Ragde.

Lydbøker med Kim Småge

Lest av Mona Jacobsen
Pris fra: 149,-
Kainan
Kim Småge
Lest av Mona Jacobsen
Lena, arbeidsledig skuespiller, finner tilfeldigvis sin bror syk og i en uhyggelig forfatning - ja, nesten utilregnelig - han retter en pistol mot henne!Denne hendelsen bringer henne inn på sporet av brorens mangslungne og kompliserte livsførsel. Selv gjorde hun tidlig opprør mot familien og reiste ut, mens han ble "tvunget" inn i farens rolle - som skipsreder og frimurer. I sitt forsøk på å hjelpe broren beveger Lena seg inn på forbudt område.Hun får et rystende innblikk i en skjult verden - frimurernes ritualer, ideologi og indre samhold. Hun blir en som vet for mye...
Lest av Mona Jacobsen
Pris fra: 149,-
Dobbeltmann
Kim Småge
Lest av Mona Jacobsen
Livsfarlige forhold
Containerkvinnen
Kim Småge
Lest av Anne Krigsvoll
Kim Småges Anne-kin Halvorsen er på en spennende sak - og lytteren er i de beste hender!