Bernhard Borge:

De dødes tjern

Sjanger:
Hørespill

NRK Radioteatret

Hør et utdrag fra lydboka:

Vennligst innstaller Flash om du ønsker å høre på lydkuttene.

Velg format

Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
LYDFIL
Pris: 149,-
Kjøp

En av tidens største norske kriminalromaner - som hørespill!

En ung mann fra Oslo, Bjørn Werner, forsvinner i skogene i Østerdalen. Like ved hytta hvor han bodde ligger det beryktede Blåtjern, bunnløst, mystisk, åstedet for et gammelt morddrama. Det sies at morderen går igjen, at alle som kommer dit blir grepet av et dragsug, en uimotståelig trang til å forsvinne i tjernet. Har forbannelsen slått til igjen? Eller er det mord?

Werners søster, Liljan, og hennes venner drar til «Daumannshytta» for å finne ut hva som er skjedd. De fornemmer snart at stedet lever opp til sitt rykte. Uhyggen tetner til, luften lades av katastrofe, og mørke dyp åpner seg, ikke bare i Blåtjern, men inni menneskene.

«De dødes tjern», skrevet av André Bjerke under navnet Bernhard Borge, er en av tidenes største norske kriminalromaner, og selve forbildet for alle hyttegrøssere - som den overgår i krypende, stemningsmettet atmosfære. Her er historien endelig som hørespill.

I rollene: Christian Skolmen, Ulrikke Døvigen, Charlotte Frogner, Nicolai Cleve Broch, Anders Mordal, Jan Grønli, Lars Erik Holter.