Tove Jansson:

Småtrollene og den store oversvømmelsen

Sjanger:
Romaner og fortellinger

Innleser(e):
Nils Ole Oftebro

Hør et utdrag fra lydboka:

Vennligst innstaller Flash om du ønsker å høre på lydkuttene.

Velg format

Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
LYDFIL
Pris: 99,-
Kjøp

"Småtrollene og den store oversvømmelsen"er en spennende og morsom introduksjon, både for nye og gamle lesere, til Tove Janssons mange historier om mummifamilien.

Mummimamma og mummitrollet er på leting etter mummipappa som er forsvunnet. Med hattifnattene, tror mamma. Etter en kraftig oversvømmelse og mange farer blir familien endelig gjenforenet. Da har det fine kakkelovnhuset som mummipappa har bygd, gjort strandhogg i en vakker liten dal ...

"Småtrollene og den store oversvømmelsen" er den aller første boken om mummifamilien. Den utkom i 1945, og ble oversatt til norsk i 1993.

"Det er fin historie Tove Jansson har skrevet. Samtidig har boken dystre undertoner; en oversvømmelse, en pappa som er forsvunnet... Uansett så var dette starten på Mummiverden, og historiene som egner seg både for store og små. Det er Nils Ole Oftebro som leser Småtrollene og den store oversvømmelsen. Han har ett stort register å spille på og det kommer til uttrykk under lesingen."Omtale fra bokbloggen En verden full av bøker. Les hele bloggomtalen her!