Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Prinsesse Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louise er utdannet fysioterapeut og er terapeut i rosenmetoden, i tillegg har Prinsessen skrevet flere bøker.

Sammen med Elisabeth Nordeng driver de skolen Soulspring der de blant annet gir kurs i selvutvikling og holder foredrag og workshops over hele verden.

Prinsesse Märtha Louise har lenge vært sterkt engasjert i kulturformidling, og da spesielt formidling av norske folkeeventyr - blant annet gjennom opplesningsserier på norsk fjernsyn. Hun studerte fysioterapi ved Høgskolen i Oslo. Etter avlagt eksamen, valgte Prinsessen å tilbringe sin praksistid i Maastricht i Nederland. I desember 1997 fikk hun sin godkjennelse som fysioterapeut, og tok senere utdanning i Rosenmetoden. I januar 2002 begynte Prinsessen å arbeide med kulturformidling og rosenmetoden på selvstendig grunnlag.

Lydbøker med Prinsesse Märtha Louise

Stemmen eller støyen
Prinsesse Märtha Louise, Elisabeth Nordeng
Lest av Prinsesse Märtha Louise, Elisabeth Nordeng
«Hva lytter du til? Frykt er en støy som drar oss mennesker bort fra det vi kjenner er rett. Angsten kommer snikende i de mest uante situasjoner. Læresetningen «Følg din indre stemme», er ikke alltid så lett å etterleve i hverdagen. Stemmen blir ofte overdøvet av støy. Men her har du valget: Vil du lytte til stemmen eller støyen i ditt indre? Støyen kan være så høy at stemmen dempes til en svak hvisken på et diskotek. Likevel stemmer vi på stemmen.»