Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Jan Grønli

Jan Grønli (f. 1950) er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og fast ansatt ved Det Norske Teatret. Han er en prisbelønt og allsidig skuespiller, med erfaring fra de fleste av landets scener. Grønli har gjort mange roller i både film- og fjernsynsproduksjoner og han er en ofte benyttet skuespiller i Radioteatret og til lydbokopplesninger.

Lydbøker med Jan Grønli

Minnet om en skitten engel
Henning Mankell
Lest av Jan Grønli
En gripende historisk roman fra Henning Mankell
Martingale-mordet
P. D. James
Lest av Jan Grønli
Martingale-mordet er den første av P.D. James´mange kritikerroste og bestselgende kriminalromaner med den etter hvert så velkjente Adam Dalgliesh i hovedrollen.
Lest av Jan Grønli
Pris fra: 149,-
Den rettferdige
Helene Uri
Lest av Jan Grønli
Den rettferdige er historien om en vond sak der alle blir tapere. Det dreier seg om enkeltskjebner der katastrofen rammer midt i hverdagen. Samtidig har Helene Uri skrevet seg rett inn i en større og særdeles aktuell problemstilling. Mest av alt er dette likevel en dypt bevegende bok om mennesker som gjør hverandre vondt fordi de elsker hverandre.
Innsirkling
Carl Frode Tiller
Lest av Lasse Kolsrud, Jan Grønli, Ane Dahl Torp
Vinner av Brageprisen 2007
Den fjerde raneren
Kjell Ola Dahl
Lest av Jan Grønli
Kjell Ola Dahl demonstrerer nok en gang at han tilhører de absolutt beste krimforfatterne i landet. Gled deg til å høre en bok som er original, velskrevet og drivende spennende.
I fjor sommer
Niels Fredrik Dahl
Lest av Jan Grønli
En historie om brennende og altoppslukende kjærlighet fra Niels Fredrik Dahl
Ut og stjæle hester
Per Petterson
Lest av Jan Grønli
En stor, stille og vakker roman fra Per Petterson.
Mannen i vinduet
Kjell Ola Dahl
Lest av Jan Grønli
"Mannen i vinduet" er en intrikat og spenningsfylt kriminalfortelling om kjærlighet, hevnønsker og skygger fra fortiden, skrevet av krim-mesteren Kjell Ola Dahl.
Lest av Jan Grønli
Pris fra: 129,-
Koranen (utdrag)
Lest av Jan Grønli
"Koranen gjengir profeten Muhammads åpenbaringer slik han formidlet dem til sine tilhørere på Den arabiske halvøy, først i byen Mekka, senere i byen Medina, i tiden mellom 610 og frem til sin død i 632.Koranen har formet arabisk språk og litteratur, og skriftet er uløselig knyttet til historien om islams utbredelse og de muslimske folkeslagenes skjebne gjennom tidene.Også i dag er denne teksten en nøkkel for å forstå trekk ved kulturell, sosial og politisk utvikling, og det er knapt noen overdrivelse å si at Koranen teller blant verdenslitteraturens mest innflytelsesrike skrifter."(Religionshistoriker Kari Vogt)Koranen er en stor bok på nærmere 700 sider. Tekstutvalget for opplesningsserien er gjort i samarbeid med professor Einar Thomassen ved Institutt for religionsvitenskap, UiB.
Kvinnen som kledte seg naken...
Jan Wiese
Lest av Jan Grønli
På et middelaldertorg i Italia kler en kvinne seg naken for sin elskede. Og den elskede vet å gjengjelde denne kjærlighetserklæring