Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Andrine Sæther

Andrine Sæther er norsk skuespiller, kjent for sine roller i film og teater. Hun har vært ansatt ved Nationaltheatret siden 1995. Sæther debuterte på filmlerretet i ”Livredd” i 1997, og har senere blant annet spilt i "Salige er de som tørster" (1997), "Bare skyer beveger stjernene" (1998) og "Hawaii, Oslo" (2004). I 2008 vant hun Gullruten for beste kvinnelige skuespiller i "Berlinerpoplene". Hun har lest inn flere lydbøker for Lydbokforlaget.

Lydbøker med Andrine Sæther

Fanny og mysteriet i den sørgende skogen
Rune Christiansen
Lest av Andrine Sæther
Ensomheten i Lydia Ernemans liv
Rune Christiansen
Lest av Andrine Sæther
"Ensomheten i Lydia Ernemans liv" er en bemerkelsesverdig, nostalgisk og fortrøstningsfull roman, skrevet i et konsist, bevegende og usedvanlig rikt språk.
Svalen, katten, rosen, døden
Håkan Nesser
Lest av Andrine Sæther
Den åttende kriminalromanen blant Lydbokforlagets utgivelser av Van Veeteren-serien
Sugemerket
Unni Lindell
Lest av Andrine Sæther
Alle som er eller har vært forelska, som husker hvordan nervene sto på høykant før det første kysset, vil kjenne seg igjen i Unni Lindells prisbelønte ungdomsroman "Sugemerket".
Anna + Didrik = Baby
Unni Lindell
Lest av Andrine Sæther
Hun var gravid. At hun skulle ha barn var fryktelig. Alle snakket om henne, hvisket i krokene. Stirret på henne. De gikk i en ring utenom henne. Bortsett fra Siri da, og noen andre jenter i klassen. Ofte, når hun møtte blikket til en av guttene rødmet de og så en annen vei. Unni Lindells ungdomsbok-klassiker "Annas barn" har fått en tidsriktig oppgradering og ny tittel. Boken fikk strålende kritikker da den første gang utkom i 1991 og har solgt i store opplag gjennom mange år. Unni Lindell ble på bakgrunn av denne boken kåret til Norges beste ungdomsbokforfatter av Ungdomsbokklubbens medlemmer i 1999.
Lest av Andrine Sæther
Pris fra: 149,-
Solstorm
Åsa Larsson
Lest av Andrine Sæther
"Solstorm" er en grøssende god – og sørgelig aktuell – krim om religiøs fanatisme og skjulte motiver. Dette er Åsa Larssons første kriminalroman med Rebecka Martinsson i hovedrollen.
Hav av tid
Merete Morken Andersen
Lest av Andrine Sæther, Andrea Bræin Hovig
Kunne 16 år gamle Ebbas selvmord vært unngått?Vi møter foreldrene, Judith og Johan, som opplevde den store kjærligheten, men likevel skilte lag.Når alt er for sent, henvender de seg til den døde datteren og prøver å forklare. Og vi møter Ebba selv, som har skrevet avskjedsbrev til sin lille halvsøster.Forfatteren mottok Kritikerprisen 2002 for Hav av tid.
Tiden det tar
Hanne Ørstavik
Lest av Andrine Sæther
Signe er 30 år og har nettopp flyttet på et småbruk med mann og barn. Julen nærmer seg, og de tre har planlagt å feire den for seg selv. Men så kommer Signes foreldre på besøk. Signe blir konfrontert med deres forventninger, og må forholde seg til sin egen historie fra da hun var 13 år og bodde i Finnmark. Med et klart grep om form og sikre språklige virkemidler avdekker Hanne Ørstavik en ekstrem familiekonflikt som kaster et allment lys: Hvem sitt liv velger vi å leve? Er vi for alltid dømt til å gjenta handlingsmønstre som er formet i barndommen eller har vi frihet til å velge?