Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Franklin W. Dixon

Lydbøker med Franklin W. Dixon

Hardy-guttene - Panikk på tivoli
Franklin W. Dixon
Lest av Ola G. Furuseth
De samme guttene, med samme nese for mysterier. Hardy-guttene er tilbake igjen! Hardy-guttene i historien er de samme gamle, men handlingen foregår i vår tid. Guttene har «oppdatert» seg og bruker både mobiltelefon og avansert teknologi i oppklaringen av nye mysterier.
Hardy-guttene - Smykketyvene
Franklin W. Dixon
Lest av Ola G. Furuseth
De samme guttene, med samme nese for mysterier. Hardy-guttene er tilbake igjen! Hardyguttene i historien er de samme gamle, men handlingen foregår i vår tid. Guttene har «oppdatert» seg, og bruker både mobiltelefon og avansert teknologi i oppklaringen av nye mysterier.
Hardy-guttene - Grønn terror
Franklin W. Dixon
Lest av Ola G. Furuseth
De samme guttene, med samme nese for mysterier. Hardy-guttene er tilbake igjen! Hardyguttene i historien er de samme gamle, men handlingen foregår i vår tid. Guttene har «oppdatert» seg og bruker både mobiltelefon og avansert teknologi i oppklaringen av nye mysterier.
Hardy-guttene - Ekstrem fare
Franklin W. Dixon
Lest av Ola G. Furuseth
Hardy-guttene er tilbake igjen! Første fortelling om «de nye» Hardy-guttene på lydbok. Hardyguttene i historien er de samme gamle, men handlingen foregår i vår tid. Guttene har «oppdatert» seg og bruker både mobiltelefon og avansert teknologi i oppklaringen av nye mysterier.