Roberto Saviano:

Gomorra

Sjanger:
Samfunn og historie

Innleser(e):
Ivar Nergaard

Hør et utdrag fra lydboka:

Vennligst innstaller Flash om du ønsker å høre på lydkuttene.

Velg format

Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
LYDFIL
Pris: 149,-
Kjøp

«Gomorra» er et sensasjonelt og personlig dokument om Europas mektigste kriminelle organisasjon, den napolitanske camorraen. Dette er en svart thriller fra virkeligheten, drivende godt og spennende skrevet.

I flere år etterforsket den unge journalisten Roberto Saviano aktivitetene til camorraen – «Systemet» – i Napoli. Camorraen har maksimal profitt som eneste mål, og medlemmene gjør hva som helst for å nå dette målet.Saviano bygger opp sin brannfakkel av en bok gjennom egne opplevelser, glimt av konkrete saker, rettsdokumenter og et fantastisk persongalleri med aktører fra alle sider i den pågående krigen. Saviano skriver et portrett av sin samtid, og hans krysning av kunnskap, raseri og refleksjon har gjort denne boken til et vendepunkt i forståelsen av camorraen spesielt og kriminalitet generelt.

«Gomorra» er blitt en internasjonal bestselger. Bare i Italia er boken solgt i 1,2 millioner eksemplarer, den er tildelt flere litterære priser og utgis i mer enn 30 land. «Saviano er på sitt beste når han beretter subjektivt og personlig om hva organisert kriminalitet kan gjøre med et land.» - Per Anders Madsen, AFTENPOSTEN «Gomorra er en fantastisk historie. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor den har blitt en internasjonal bestselger.» Stein Bromark, DAGBLADET