Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Rune Christiansen

Rune Christiansen (f. 1963) ble en sentral og innflytelsesrik poet allerede med sin første bok «Hvor toget forlater havet» i 1986. Han har utgitt ti diktsamlinger. Samtidig har han utviklet et stadig mer markant og bemerkelsesverdig prosaforfatterskap, med flere kritikerroste romaner.
«Ensomheten i Lydia Ernemans liv» (2014) er Christiansens åttende roman. For denne ble han tildelt Brageprisen. Han ble også nominert til Kritikerprisen for beste voksenbok, Ungdommens kritikerpris, Natt og Dags Oslopris og kortlistet til P2-lytternes romanpris.

Christiansen ble tildelt Oktoberprisen i 1994, Halldis Moren Vesaas-prisen i 1996, Språklig samlings litteraturpris i 1998, og Dobloug-prisen i 2003. I 2014 ble Christiansen tildelt Gyldendalprisen for hele sitt forfatterskap. For romanen «Fraværet av musikk» mottok han Osloprisen for beste roman.

Foto: Morten Brun

Lydbøker med Rune Christiansen

Fanny og mysteriet i den sørgende skogen
Rune Christiansen
Lest av Andrine Sæther
Ensomheten i Lydia Ernemans liv
Rune Christiansen
Lest av Andrine Sæther
"Ensomheten i Lydia Ernemans liv" er en bemerkelsesverdig, nostalgisk og fortrøstningsfull roman, skrevet i et konsist, bevegende og usedvanlig rikt språk.